Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όταν ένα γήπεδο σταμάτησε να αναπνέει: Ο σοβαρός τραυματισμός του Τίρνεϊ! (vids)
EURO 2024

Όταν ένα γήπεδο σταμάτησε να αναπνέει: Ο σοβαρός τραυματισμός του Τίρνεϊ! (vids)

Ο Κίεραν Τίρνεϊ ήταν ο άτυχος της βραδιάς στο παιχνίδι της Σκωτίας με την Ελβετία με τον μπακ της Άρσεναλ να τραυματίζεται σοβαρά.

20.06.2024 | 00:52

Ο Κίεραν Τίρνεϊ ήταν και παραμένει ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η εθνική Σκωτίας. Ωστόσο, ο έμπειρος μπακ παραμένει και ένας από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές της, μιας και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει σοβαρά θέματα τραυματισμών.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο χειρότερο δυνατό σημείο. Κατά τη διάρκεια του Euro 2024 στο ματς με την Ελβετία. Σε μία φάση με τον Εντόι ο μπακ της Άρσεναλ δεν πάτησε καλά και έπιασε σχεδόν άμεσα το πόδι του.

Ο Κίεραν Τίρνεϊ ζήτησε άμεσα αλλαγή. Τα πράγματα έδειχναν να είναι τόσο άσχημα, αφού έπρεπε να μπει φορείο στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να τον μεταφέρει έξω! Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του ή που έχει τραυματιστεί. Παρόλα αυτά η γλώσσα του σώματός του έδειξε ότι πρόκειται για… θέμα.

Ιδού η στιγμή που τραυματίστηκε ο Κίεραν Τίρνεϊ και βγήκε έξω από τον αγωνιστικό χώρο:










Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version