ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ετοιμάζεται μεγάλη επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης: Καλά νέα για Αλάμπα!
Ρόι Κιν για Κριστιάνο: «Παραμένει ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου»
Άπειρα respect σε Ράις: «Δεν πανηγύρισα… Σεβάστηκα τη μνήμη των πεθαμένων παππούδων μου»
Απίθανος Αντσελότι: «Τελευταία μου δίνουν το χειρότερο δώρο…Μασημένες τσίχλες!»
Εθνική ομάδα: Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και… καυτό Ιωαννίδη! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Κεφαλιά… κανονιά από τον Ιωαννίδη για το 3-0! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Απλά και όμορφα το 2-0 με τον Κουλιεράκη! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Ο Ιωαννίδης είπε… ευχαριστώ για το δώρο και έκανε το 1-0! (vid)
Μαρτίνες: «Πρότυπο για κάθε νέο παιδί ο Κριστιάνο και ο Πέπε!»
Εθνική ομάδα: Αυτούς διάλεξε ο Γιοβάνοβιτς κόντρα στη Φινλανδία!
Ομορφιές στο Ντόρτμουντ: Αντίο στον Χούμελς, επιστροφή Κλοπ και χορταστικό φιλικό με 9 γκολ!
Ιρλανδία – Αγγλία: Ράις και Γκρίλις σκόραραν κόντρα στην παλιά τους εθνική! (vids)
Ξανά πόλος έλξης η Σαουδική Αραβία – Οι κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού!
Δεν είναι για όλους η Μπαρτσελόνα: Οι «σπόντες» του Βίτορ Ρόκε
MARCA: Γίνεται «Μίδας» στην Αγγλία ο Χάαλαντ με… ανοιχτή πόρτα για Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
EURO 2024

Σκωτία και Ελβετία το «χ»άρηκαν, αλλά δεν… πανηγύρισε καμία! (vids)

Σε μία αναμέτρηση που τα είχε όλα, εκτός από νικητή, η Σκωτία με την Ελβετία έμειναν στο 1-1, παρά τις ευκαιρίες που είχαν για νίκη!

Σκωτία και Ελβετία το «χ»άρηκαν, αλλά δεν… πανηγύρισε καμία! (vids)

Η Σκωτία ήθελε τη νίκη για να έχει απτές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2024. Από την άλλη η Ελβετία ήθελε το «τρίποντο» για να… κλειδώσει από τώρα την είσοδό της στους «16». Ωστόσο, οι δύο ομάδες, παρά το θέαμα που μας χάρισαν, παρά τις ευκαιρίες και παρά τα γκολ που σημείωσαν έμειναν στο 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί περισσότερο την παρέα του Γρανίτ Τζάκα. Από την άλλη πλευρά οι Βρετανοί θα τα δώσουν όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ουγγαρία!

Η άσχημη είδηση της βραδιάς ο σοβαρός τραυματισμός του Κίεραν Τίρνεϊ στο 64′ με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του Σκωτσέζου μπακ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Σκωτία ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση με τους Ελβετούς. Άλλωστε αυτή ήταν εκείνη που «καιγόταν» για ένα θετικό αποτέλεσμα και γενικότερα ήξερε ότι σε περίπτωση ήττας της το τουρνουά θα τελείωνε κάπου εκεί. Από την άλλη ο Σακίρι ήταν αυτός που έκανε την εμφάνισή του στην 11αδα της Ελβετίας και δεν άργησε να βάλει δύσκολα στους αντίπαλους αμυντικούς που έπρεπε να τον περιορίσουν όσο περισσότερο μπορούσαν.

Ο καλός ρυθμός βοηθούσε την μπάλα να πηγαίνει πάνω- κάτω. Όμως, δεν υπήρχαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η πρώτη μεγάλη στιγμή της Σκωτίας έμελλε να είναι και γκολ για τους Βρετανούς! Συγκεκριμένα στο 13′ ο Ρόμπερτσον έβγαλε την Σκωτία γρήγορα μπροστά με τον ΜακΝτόμινεϊ να σουτάρει και την μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Σαρ και μετέπειτα να καταλήγει στα δίχτυα των Ελβετών.

Αυτό δεν τους έβγαλε από το κλίμα, ούτε τους στέρησε τη δυνατότητα να κάνουν φάσεις. Έτσι, το 1-1 ήρθε στο 26′ μετά από μαγικό σουτ του Σακίρι έξω από την περιοχή των Σκωτσέζων! Η πίεση των Ελβετών ήταν ολοένα και μεγαλύτερη όσο περνούσε η ώρα με τους Σκωτσέζους να έχουν θέματα στην άμυνά τους και αυτό να φαίνεται ολοένα και περισσότερο. Η Ελβετία σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Εντόι αλλά δεν μέτρησε μιας και ο Ελβετός στράικερ ήταν οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνέχισε να είναι ανοιχτό με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει. Στο 61′ έμελλε η Ελβετία να χάσει ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Εντόι να αστοχεί σε τετ-α-τετ. Αλλά στη συγκεκριμένη φάση τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο Τίρνεϊ με τον έμπειρο μπακ να γίνεται αλλαγή και να υπάρχουν φόβοι για σοβαρή ζημιά. Στο 67′ ήταν η στιγμή της Σκωτίας να απαντήσει στις χαμένες φάσεις με τον Ρόμπερτσον να εκτελεί φάουλ από τα δεξιά σε πολύ καλή θέση με τον Χάνλεϊ να παίρνει την κεφαλιά, αλλά, η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Ζόμερ.

Στο 89′ ο Εμπολό σημείωσε και αυτός με τη σειρά του ένα τέρμα. Αλλά ούτε αυτό μέτρησε μιας και ήταν σε θέση οφσάιντ. Έτσι, το 1-1 έμεινε ως το φινάλε!



















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ