Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στον κόσμο του ο Σάουθγκεϊτ: «Κάνω πειράματα, δεν έχω αντικαταστάτη του Κάλβιν Φίλιπς» (vid)
EURO 2024

Στον κόσμο του ο Σάουθγκεϊτ: «Κάνω πειράματα, δεν έχω αντικαταστάτη του Κάλβιν Φίλιπς» (vid)

Στον δικό του κόσμο φαίνεται πως ζει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, προσπαθώντας να αντικαταστήσει τον Φίλιπς που... έκοψε ο ίδιος.

20.06.2024 | 23:36

Στο στόχαστρο των αγγλικών media ο ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας τους, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ο έμπειρος προπονητής έχει υποπέσει σε ορισμένα πταίσματα. Ένα από αυτά ήταν ότι έχει αφήσει στον πάγκο σε δυο παιχνίδια τον παιχταρά της Τσέλσι, τον Κόουλ Πάλμερ. Το άλλο έχει να κάνει με έναν αδικημένο χαφ, τον Κάλβιν Φίλιπς…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 28χρονος μέσος κάλλιστα θα μπορούσε να έχει ενεργό ρόλο στο ρόστερ των «τριών λιονταριών». Και μάλιστα να καπαρώσει φανέλα βασικού. Αντιθέτως, ο Σάουθγκεϊτ έχει προτιμήσει με κάποιον τρόπο να χωρέσει τρία δεξιά μπακ στην ενδεκάδα του! Ο Κάιλ Γουόκερ παίζει στη φυσική του θέση μόνο, με τον Κίεραν Τρίπιερ αριστερά αντί του Λουκ Σο και τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στο κέντρο πλάι στον Ντέκλαν Ράις.

Ο Φίλιπς είναι ανασταλτικός χαφ, ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και άπαντες αναρωτιούνται γιατί δεν τον κάλεσε στην Εθνική ο Σάουθγκεϊτ. Ο ίδιος μάλιστα προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με μια του δήλωση. «Κάνουμε πειράματα. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε φυσικό αντικαταστάτη του Κάλβιν Φίλιπς. Προσπαθούμε διαφορετικά πράγματα», είπε συγκεκριμένα ο Άγγλος τεχνικός μετά το 1-1 με τη Δανία. Η ερώτηση γνωστή: Γιατί κύριε Γκάρεθ απλά δεν τον καλούσατε στο Euro;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version