Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγνώριστός ο Μέσι στο Copa America: Έχασε δύο ΣΙΓΟΥΡΑ γκολ για την κλάση του! (vids)
Copa America 2024

Αγνώριστός ο Μέσι στο Copa America: Έχασε δύο ΣΙΓΟΥΡΑ γκολ για την κλάση του! (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι έδειξε ότι ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του στο Copa America, χάνοντας δύο εύκολα γκολ για το επίπεδό του.

21.06.2024 | 05:30

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Ίσως και ο κορυφαίος όλων. Τελεία και παύλα. Όμως, μέχρι και αυτός δικαιούται ένα κακό βράδυ. Ή να χάσει μερικές φάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα σκόραρε πριν από μερικά χρόνια. Άλλωστε άνθρωπος είναι και αυτός, παρά το γεγονός ότι εδώ και 20 χρόνια μας έχει δείξει πολλές φορές ότι είναι από… άλλον πλανήτη.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ναι μεν έδωσε την ασίστ για το δεύτερο γκολ της Αργεντινής στο ματς με τον Καναδά στην πρεμιέρα του Copa America. Ωστόσο, για την κλάση του έχασε δύο σίγουρα γκολ. Από αυτά που δεν… χάνονται. Ειδικά για εκείνον.

Το πρώτο ήταν στο 65′ όταν σε διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον κίπερ του Καναδά, ενώ η δεύτερη στο 79′ με το πλασέ του να περνάει για λίγο έξω!

Ιδού η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Λιονέλ Μέσι:

Και η δεύτερη που ήταν πιο τρανταχτή:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version