Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δυο μεγαθήρια για ταλεντάκι της Μπαρτσελόνα, τρέχει να προλάβει τη φθηνή του ρήτρα!
Μπαρτσελόνα

Δυο μεγαθήρια για ταλεντάκι της Μπαρτσελόνα, τρέχει να προλάβει τη φθηνή του ρήτρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπαρτσελόνα έχει δυο προτάσεις για τον 18χρονο επιθετικό της και θέλει να προλάβει καταστάσεις.

21.06.2024 | 20:13

Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να «φυλάξει τα ρούχα της για να ‘χει τα μισά». Και αυτή η φράση αντιστοιχεί σε έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της. Ο λόγος για τον Μαρκ Γκίου, ο 18χρονος σέντερ φορ που αγωνίζεται στη Β΄ομάδα. Ενίοτε έχει παίξει και στην ανδρική. Επτά ματς για την ακρίβεια και δυο γκολ, ένα εξ αυτών στο Champions League μάλιστα!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδα

Ο Γκίου σίγουρα θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό τη νέα σεζόν στην Μπάρτσα. Το γεγονός αυτό τον κάνει να σκεφτεί τι θα κάνει με το μέλλον του. Το συμβόλαιο του νεαρού Ισπανού επιθετικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με την αγοραστική του αξία να ανέρχεται στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η ρήτρα του είναι ενάμισι εκατ. ευρώ λιγότερο, πράγμα που τον κάνει… λαχταριστό στη μεταγραφική αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκίου έχει τραβήξει τα βλέμματα τόσο της Τσέλσι όσο και της Μπάγερν Μονάχου! Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ είναι αυξημένο κι ως εκ τούτου, η Μπαρτσελόνα σπεύδει να κινήσει διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου. Φυσικά, με νέα ρήτρα αρκετά μεγαλύτερη των έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version