Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Λίβερπουλ πιέζει ασφυκτικά τη Ρεάλ για τον δανεισμό του καλοκαιριού
Λίβερπουλ

H Λίβερπουλ πιέζει ασφυκτικά τη Ρεάλ για τον δανεισμό του καλοκαιριού

Οι «Κόκκινοι» θέλουν όσο κανέναν άλλον τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης!

21.06.2024 | 10:15

Δημοσίευμα από τον βρετανικό Τύπο έρχεται να ανάψει… φωτιές στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το TeamTalk η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ κινείται μεθοδικά προκειμένου να επιτύχει τον δανεισμό του Αρντά Γκιουλέρ από τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης. Ο νέος προπονητής των «Κόκκινων» προσπαθεί να φέρει φρέσκο… αίμα στο Άνφιλντ! Να βάλει τη δική του σφραγίδα σε μια ομάδα που έχει ταυτιστεί με τον προκάτοχό του, Γιούργκεν Κλοπ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

 


Η διοίκηση της Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις βασικές επιθυμίες του Σλοτ. Μέσα σε αυτές φέρεται πως βρίσκεται και το όνομα του Αρντά Γκιουλέρ. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Τουρκίας. Το παιδί – θαύμα των Τούρκων που το περασμένο καλοκαίρι στα 18 του πήρε τη μεταγραφή για τη Ρεάλ αφήνοντας την πατρίδα του και τη Φενέρμπαχτσε.

Διάβασε επίσης: Ο Γιόρο έστειλε για… σπίρτα τη Λίβερπουλ – Μόνο η Ρεάλ στο μυαλό του Γάλλου

Δύσκολα να πει το «ναι» η Ρεάλ και να παραχωρήσει τον Γκιουλέρ

Φέτος όπως ήταν λογικό, ο μικρός δεν βρήκε χώρο στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κάρλο Αντσελότι τόνιζε κατ’ επανάληψη πως ο Γκιουλέρ αποτελεί βασική του επιλογή όμως δικαιολογημένα τα χέρια του ήταν… δεμένα. Ο λόγος προφανής, Τζουντ Μπέλιγχαμ. Φέτος είναι στοίχημα αν η συνθήκη αυτή θα αλλάξει και θα δούμε τον Τούρκο να έχει πιο ενεργό ρόλο στη «Βασίλισσα».

Πάνω σε αυτό θέλει να πατήσει η Λίβερπουλ και να ζητήσει τον μονοετή δανεισμό του 19χρονου. Ο Σλοτ μπορεί να εγγυηθεί στον Τούρκο θέση στο βασικό σχήμα των «Κόκκινων». Να του δώσει την ευκαιρία να κάνει μια γεμάτη χρονιά στην Premier League. Στο κόλπο του δανεισμού του Γκιουλέρ κινείται και η Ρεάλ Σοσιεδάδ! Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να αποφασίσει!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version