Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπάγερν «κλείνει» τον παικταρά που θέλει όλη η Αγγλία!
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν «κλείνει» τον παικταρά που θέλει όλη η Αγγλία!

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως είναι κοντά σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή.

21.06.2024 | 22:58

Η υπόθεση για το μέλλον του Μίκαελ Ολίσε πήρε μία απροσδόκητη τροπή, καθώς επέλεξε τελικά να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου , όπως αναφέρει ο Ντέιβιντ Ορνστάιν. Το αστέρι της Κρίσταλ Πάλας βρισκόταν στο επίκεντρο μεταγραφικών φημών εδώ και καιρό καθώς πολλές ομάδες ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Νιούκαστλ και η Τσέλσι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «Μπλε» ήταν το φαβορί για την απόκτησή του αλλά τελικά αποφάσισαν να μην προχωρήσουν για την απόκτησή του και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως επέλεξε την Μπάγερν Μονάχου, όπως αναφέρει το «Athletic». Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Bundesliga και φαίνεται πως θεωρούν ότι ο Ολίσε θα βοηθήσει σε αυτό.

Ο Ορνστάιν ανέφερε: «Ο Μίκαελ Ολίσε έχει επιλέξει να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου. Η Μπάγερν ήταν ανάμεσα στους τρεις συλλόγους (Τσέλσι και Νιούκαστλ) που επικοινώνησαν με την Κρίσταλ Πάλας την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα αναμένεται να συμφωνήσουν με την Κρίσταλ Πάλας για τον 22χρονο εξτρέμ, το συμβόλαιο του οποίου περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης».

H Μπάγερν βρίσκεται κοντά στον Μάικλ Ολίσε

Η Τσέλσι έχει γίνει γνωστό πως θέλει να προχωρήσει σε δύο προσθήκες για την επίθεσή της και από την αρχή του καλοκαιριού ο Ολίσε ήταν ο βασικός της στόχος. Ωστόσο, αποφάσισε να αποσυρθεί από το «κυνήγι» λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει. Έτσι, οι «Μπλε» θα κινηθούν για διαφορετικούς στόχους πλέον και μένει να φανεί με ποιους παίκτες θα βελτιώσουν την επιθετική τους γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν Μονάχου: Όρισε τον βασικό στόχο στις μεταγραφές αξίας 100 εκατ. ευρώ

Την ίδια ώρα, η Μπάγερν Μονάχου δείχνει έμπρακτα πως στοχεύει να επιστρέψει στις επιτυχίες και τους τίτλους τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι, μένει να φανεί αν θα καταφέρουν οι Βαυαροί να τα βρουν σε όλα με τον αγγλικό σύλλογο, ώστε να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version