Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τσέλσι… διαγράφει από τη λίστα τον βασικό της στόχο!
Τσέλσι

Η Τσέλσι… διαγράφει από τη λίστα τον βασικό της στόχο!

Η Τσέλσι ήθελε σαν... τρελή τον Ολίσε της Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο τελικά δε θα κινηθεί για την απόκτησή του.

21.06.2024 | 22:14

Η Τσέλσι αποφάσισε τελικά να μην κινηθεί για την απόκτηση του Μάικλ Ολίσε της Κρίσταλ Πάλας. Οι «Μπλε» είχαν κάνει εδώ και καιρό γνωστό το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, πλησίασε την ομάδα για να πάρει άδεια να μιλήσει στον ατζέντη του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Κρίσταλ Πάλας έδωσε στην Τσέλσι την άδεια να ξεκινήσει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολίσε. Κατόπιν αυτού, η Τσέλσι έθεσε χρονοδιάγραμμα, με στόχο να καταλήξει σε λύση σχετικά με τη μεταγραφή μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Ωστόσο, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό και τα βήματα που έγιναν για την εξασφάλιση της μεταγραφής, η Τσέλσι επέλεξε να αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις.

Η Τσέλσι δεν θα κυνηγήσει τον Ολίσε

Η απόφαση να αποσυρθεί από τη διαδικασία μπορεί να επηρεάστηκε από διάφορους παράγοντες, όπως οικονομικές απαιτήσεις, σχεδιασμός του νέου τεχνικού ή άλλες προτεραιότητες στη μεταγραφική αγορά. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στη μεταγραφική στρατηγική της Τσέλσι, η οποία πλέον θα κινηθεί για άλλους στόχους.

Παρά την απόσυρση της Τσέλσι, το μέλλον του Ολίσε παραμένει αβέβαιο, καθώς άλλοι σύλλογοι ενδέχεται πλέον να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτησή του. Η Κρίσταλ Πάλας, από την άλλη πλευρά, θα επιθυμεί να διατηρήσει τον ταλαντούχο εξτρέμ της, ο οποίος αποτελεί κομβικό κομμάτι της ομάδας της.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι: Αυτή «ΝΑΙ» θα είναι μεταγραφή – Θέλει σαν τρελή τον ηγέτη της Μίλαν!

Έτσι, η Τσέλσι παρά το ενδιαφέρον που είχε για τον Ολίσε θα ψάξει για άλλους στόχους. Θυμίζουμε πως ο αγγλικός σύλλογος θέλει ν αποκτήσει έναν επιθετικό με καλά τελειώματα, ώστε να πάρει θέση βασικού, με τον Τζάκσον να αποτελεί τη λύση από τον πάγκο. Πλέον, μένει να φανεί ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» που θα διαλέξει η Τσέλσι, ώστε να βασιστεί πάνω του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version