Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μαχητική» ψυχή – Η Ουκρανία έκανε επική ανατροπή κόντρα στους Σλοβάκους (vid)
EURO 2024

«Μαχητική» ψυχή – Η Ουκρανία έκανε επική ανατροπή κόντρα στους Σλοβάκους (vid)

Η Ουκρανία πήρε μια τεράστια νίκη κόντρα στην Σλοβακία με 2-1... και θα δώσει μεγάλη "μάχη" με τους Βέλγους!

21.06.2024 | 17:57

Σπουδαία Ουκρανία… έδειξε μαχητική ψυχή! Οι Ουκρανοί επικράτησαν με 2-1 της Σλοβακίας, κάνοντας την ολική ανατροπή και πλέον θα τα δώσουν όλα κόντρα στο Βέλγιο για την πρόκριση στην επόμενη φάση! Μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με ήρωα του Γιάρεμτσουκ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Σλοβακία να μπαίνει πιο δυνατά και να σημειώνει τρεις καλές φάσεις στο πρώτο 15λεπτο του ματς. Εν τέλει το γκολ για του Σλοβάκους ήρθε στο 17′ με τον Σραντζ να γράφει το 1-0 με κεφαλιά. Ο Ζιντσένκο έχασε τον αντίπαλο του και έχει ξεκάθαρη ευθύνη στο γκολ…

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να ισορροπήσουν άμεσα την αναμέτρηση και εν μέρει τα κατάφεραν. Ο Μούντρικ, που ήταν κακός σε ένα ακόμα ματς, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα, ενώ στο 34′ η Ουκρανία είχε και δοκάρι.

Το ημίχρονο τελείωσε στο 1-0 υπέρ των Σλοβάκων, που ήταν καλύτεροι και το άξιζαν.

Στην επανάληψη ωστόσο μίλησε η «καρδιά» και η θέληση της Ουκρανίας, με τους παίκτες της να μπαίνουν με το “μαχαίρι στα δόντια”. Η ομάδα του Μούντρικ κατάφερε να βρει άμεσα το γκολ της ισοφάρισης και συγκεκριμένα στο 54′ ο Σεπαρένκο είπε “ευχαριστώ” στην πάσα πάρε βάλε του Ζιντσένκο και με κοντινό σουτ έγραψε το 1-1. Πρώτο γκολ των Ουκρανών στο EURO 2024!

Οι Ουκρανοί είχαν την κατοχή της μπάλας και στο 74΄ο Μούντρικ βρήκε το δοκάρι από πλάγια θέση. Η πίεση προς τα καρέ των Σλοβάκων ήταν τεράστια και συνεχόμενη και εν τέλει… η Ουκρανία βρήκε το γκολ της μεγάλης ανατροπής!

Στο 79′ η Ουκρανία με γκολ του Γιάρεμτσουκ έκανε το 2-1 με τον έμπειρο σταρ να σημειώνει ένα πανέμορφο γκολ και να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος σε μια πραγματικά σπουδαία εμφάνιση των Ουκρανών στο δεύτερο ημίχρονο! Από τρεις βαθμούς έχουν οι δύο ομάδες…







Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις