ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βινίσιους Τζούνιορ: Το απίθανο show του που δείχνει «Χρυσή Μπάλα»! (vids)
Ίδρωσε, αγχώθηκε, αλλά στο τέλος νίκησε η Άρσεναλ! (vids)
Στο Champions League νικάει η Ρεάλ Μαδρίτης με κάθε τρόπο και για κάθε λόγο! (vids)
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάπιε ΑΚΟΠΑ την Ντόρτμουντ και το έκανε 2-2 (vids)
Champions League: Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και την… Άρσεναλ! (vid)
Champions League: Κάνει… πλάκα μέσα στο «Μπερναμπέου» η Ντόρτμουντ και 2-0! (vids)
Champions League: Κοντά στο γκολ ο Μπαπέ, αλλά… ΔΕΝ! (vid)
Παίκτης της Μονακό έβαλε την ΓΚΟΛΑΡΑ της βραδιάς στο Champions League! (vid)
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Νιούκαστλ ο Γκόρντον – Υπέγραψε τεράστιο συμβόλαιο (pic)
Μίλαν: Τέλος η «τιμωρία» – Επέστρεψε στην ενδεκάδα ο ηγέτης της (pic)
Τσέλσι: «Πάμε στο καυτό ΟΑΚΑ… για τον Παναθηναϊκό» – Η αναφορά στην Ακρόπολη (pic)
Κέιν για Μέσι: «Δεν… βλέπει κανέναν! Παραμένει ο κορυφαίος όλων!»
Ο Γκουαρντιόλα μίλησε ανοιχτά για τον αγαπημένο του παίκτη στη Σίτι!
SportsPro: Οι δέκα πιο εμπορικοί αθλητές στον πλανήτη – Χωρίς ποδοσφαιριστή η κορυφή (pic)
Έσπασε το ρεκόρ του Νεϊμάρ το ανερχόμενο ταλέντο της Βραζιλίας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Copa America 2024

Με την ψυχή στο στόμα η Αργεντινή, αλλά έκανε ιδανικό ξεκίνημα! (vids)

Η Αργεντινή τα βρήκε... μπαστούνια κόντρα στον Καναδά, όμως, στο τέλος νίκησε με σκορ 2-0 και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το Copa America.

Με την ψυχή στο στόμα η Αργεντινή, αλλά έκανε ιδανικό ξεκίνημα! (vids)

Η Αργεντινή είναι εκείνη που κατέκτησε το τελευταίο Copa America. Είναι αυτή που βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Ωστόσο, οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι έπρεπε να… ιδρώσουν στην πρεμιέρα του Copa America απέναντι στον Καναδά. Ωστόσο, επικράτησαν με σκορ 2-0 και έτσι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες από την Αργεντινή (δύο εξ αυτών από τον Λιονέλ Μέσι) ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Θετική εικόνα από τον Καναδά!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Κάτι το άγχος της πρεμιέρας, κάτι το γεγονός ότι ο Καναδάς είχε σκοπό να παίξει δυνατά και αμυντικά δεν βοήθησαν και πολύ την Αργεντινή, ώστε να μας δείξει το καλό της πρόσωπο. Οι παίκτες του Σκαλόνι δεν έδειξαν τα καλύτερα στοιχεία τους, μιας και δεν υπήρχαν κινήσεις και το παιχνίδι τους ήταν αργό και προβλέψιμο.

Ακόμη και έτσι, όμως, η «αλμπισελέστε» απείλησε στο 5′ με μακρινό σουτ του Παρέδες και στο 8′ ο Ντι Μαρία έχασε ένα τετ- α- τετ από αυτά που δεν χάνονται και που θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα τη φάση. Όσο περνούσε η ώρα ο Καναδάς στεκόταν ολοένα και καλύτερα στα πόδια του, έχοντας κλείσει πολύ καλά τους χώρους, ήταν δύσκολο για την Αργεντινή να βγει μπροστά και να απειλήσει με αξιώσεις.

Συν τοις άλλοις η αστοχεία του Άλβαρες και το ΜακΆλιστερ δεν βοήθησαν την Αργεντινή. Στον αντίποδα στο 29′ και στο 43′ ο Καναδάς είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Η πρώτη ήρθε με πλάγιο σουτ από τον Μπουτσάναν και στο 43′ ήταν η σειρά του Πιστάτσιο να μην σκοράρει, αφού ο Μαρτίνες έπιασε την κοντινή κεφαλιά του. Οι χαμένες ευκαιρίες κόντρα σε μία τόσο ποιοτική και έμπειρη ομάδα μπορούν να κοστίσουν πολύ ακριβά.

Όπως και συνέβη για τον Καναδά με τον Άλβαρες στο 49′ να εκμεταλλεύεται την αναμπουμπούλα στην άμυνα του Καναδά και με κοντινό πλασέ από τα πλάγια έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Τα αμυντικά προβλήματα για την Αργεντινή ήταν πολλά και φαινόντουσαν ολοένα και περισσότερο όσο περνούσε ο χρόνος. Ωστόσο, οι παίκτες του Καναδά δεν μπορούσαν να σκοράρουν για κανέναν λόγο και με κανέναν τρόπο! Στις αντεπιθέσεις η Αργεντινή ήταν κίνδυνος θάνατος με τον Μέσι να έχει δύο ευκαιρίες για να… καθαρίσει το ματς, αλλά και αστοχεί παταγωδώς.

Εν τέλει το δεύτερο γκολ της «αλμπισελέστε» ήρθε στο 88′ από τον Μαρτίνες που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη πάσα του Μέσι και από κοντά νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για δεύτερη φορά με το 2-0 να μένει ως το τέλος για τους πρωταθλητές κόσμου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ