Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θα σκυλιάσει να «πληγώσει» την Τουρκία ο Κριστιάνο κι έχει τους λόγους του!
Εθνικές Ομάδες

Θα σκυλιάσει να «πληγώσει» την Τουρκία ο Κριστιάνο κι έχει τους λόγους του!

Στις 19:00 του Σαββάτου η Πορτογαλία παίζει ενάντια στην Τουρκία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να θέλει οπωσδήποτε να σκοράρει.

21.06.2024 | 19:33

Η Πορτογαλία δίνει αύριο Σάββατο 22/6 (19:00) το δεύτερο ματς της για το Euro 2024 κόντρα στην Τουρκία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λογικά θα είναι παρών στο εν λόγω παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» στο Ντόρτμουντ. Και για έναν προσωπικό του λόγο θα ψάξει… μανιωδώς το γκολ κόντρα στους Τούρκους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδα

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος σούπερ σταρ αφενός θα ψάξει το πρώτο του τέρμα στο Euro για να γίνει ο πρώτος και μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία που πετυχαίνει γκολ σε έξι διοργανώσεις Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! Αφετέρου για να σπάσει την αφλογιστία του κόντρα στην Τουρκία η οποία τού έχει ξεφύγει!

Από το Εuro 2008 αντιμετωπίζει την Τουρκία ο Κριστιάνο

Η αυριανή αναμέτρηση θα είναι η 4η μεταξύ Πορτογαλίας και Τουρκίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο παρόντα. Στις τρεις προηγούμενες ο CR7 δεν είχε πετύχει γκολ, μονάχα μία ασίστ. Η αρχή είχε γίνει στις 7 Ιουνίου 2008 στο πρώτο ματς ομίλων του Euro της Αυστρίας και της Ελβετίας. Οι Ίβηρες είχαν νικήσει με 2-0, με τον Ρονάλντο να παίζει 90 λεπτά, αλλά να μην σκοράρει.

Προχωράμε τέσσερα χρόνια μετά σε ένα φιλικό στις 2 Ιουνίου, όπου η Τουρκία είχε νικήσει μέσα στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας με 3-1. Τότε ο Κριστιάνο είχε παραχωρήσει ασίστ στον Νάνι για το 1-2, ενώ είχε χάσει πέναλτι, με τον Βολκάν Ντεμιρέλ να αποκρούει.

Και κλείνουμε με το παιχνίδι για τα playoff των προκριματικών του Mundial 2022. Στις 3 Μαρτίου εκείνης της χρονιάς η Πορτογαλία είχε πάρει τη νίκη με 3-1, με τον CR7 αρχηγό και παρόντα όλο το ματς, δίχως και πάλι να πετύχει κάτι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version