Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτό είναι το Copa America που αγαπήσαμε: Παίκτης του Περού έδωσε τα πόδια στο… χέρι του Σάντσες! (vid)
Copa America 2024

Αυτό είναι το Copa America που αγαπήσαμε: Παίκτης του Περού έδωσε τα πόδια στο… χέρι του Σάντσες! (vid)

To Copa America συνεχίζεται κανονικά με τον Αλέξις Σάντσες, ακόμα και τώρα, να παραμένει άπιαστος για πολλούς αντιπάλους του.

22.06.2024 | 12:46

To Copa America όταν ξεκινάει δεν σημαίνει μόνο μπάλα, δυνατά ματς και ξενύχτι. Είναι μία ολόκληρη μυσταγωγία. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο παίκτη που θα αγωνιστεί και θα δώσει το «παρών». Οι περισσότεροι εξ αυτών αγωνίζονται εδώ και χρόνια στην Ευρώπη, οπότε έχουν αποβάλλει και έχουν ξεχάσει τι πάει να πει «τάκλιν θανάτου».

Γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν κάποιοι σκληροί για να τους δίνουν το καλό παράδειγμα. Ενίοτε και τα… πόδια στα χέρια. Όπως συνέβη και στην αναμέτρηση της Χιλής με το Περού. Ένα all time clasic παιχνίδι που… βρωμάει Copa America. Σίγουρα όσοι περίμεναν να δουν γκολ, θέαμα και περίτεχνες ενέργειες έμειναν με την πικρία.

Ωστόσο, η εν λόγω διοργάνωση έγινε και είναι γνωστή για άλλους λόγους. Τα δυνατά τάκλιν. Αυτά έδιναν και έπαιρναν μεταξύ των ποδοσφαιριστών σε ένα παιχνίδι που δεν είχε γκολ (ισοπαλία 0-0), αλλά, είχε… θύματα. Ένα εξ αυτών ήταν ο πολύπειρος, Αλέξις Σάντσες, όπου σε ένα δυνατό μαρκάρισμα του Σαμπράνο όχι μόνο έδειξε να πονάει, μα σίγουρα πρέπει να πέρασε από το μυαλό του ότι είναι πολύ μεγάλος για τέτοια!

Ιδού το Copa America της καρδιάς μας- Το σκληρό φάουλ στον Σάντσες!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version