Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Euro 2024: To… φιλικό της Γαλλίας με την Ολλανδία συνεχίστηκε και μετά τα 90 λεπτά! (vid)
EURO 2024

Euro 2024: To… φιλικό της Γαλλίας με την Ολλανδία συνεχίστηκε και μετά τα 90 λεπτά! (vid)

Το Euro 2024 μετά από πολλά ματς και ακόμη περισσότερα γκολ είχε την πρώτη του «λευκή ισοπαλία» που ήταν μεταξύ Γαλλίας και Ολλανδίας.

22.06.2024 | 09:28

Το Euro 2024, για την ώρα τουλάχιστον, είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες διοργανώσεις που έχουμε δει. Δεν είναι μόνο το θέαμα ή το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι περισσότερες ομάδες λίγο πριν το τέλος της σεζόν. Αλλά και τα παιχνίδια που μας έχουν προσφέρει οι περισσότερες εξ αυτών.

Τα γκολ πάνε και έρχονται. Αξίζει να σκεφτεί κανείς ότι μετά από μία εβδομάδα συνεχόμενων αναμετρήσεων έπρεπε να περιμένουμε για να δούμε την πρώτη «λευκή ισοπαλία» στη διοργάνωση. Και αυτό έγινε στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Ολλανδία. Σε ένα από τα πιο εμπορικά παιχνίδια, όμως, που σε πολλές στιγμές κατά τη διάρκειά του έδινε σε όλους την εντύπωση πως ήταν… φιλικό.

Στο Euro 2024 έχουμε δει παιχνίδια που κρίνονται στο τέλος. Ή και στις λεπτομέρειες. Ένα από αυτά σίγουρα δεν ήταν το ευρωπαϊκό «κλάσικο». Ναι μεν οι Γάλλοι είχαν την υπεροχή των κινήσεων, αλλά ποτέ δεν πίεσαν για κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Κάτι που ισχύει φυσικά και για την εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Παρόλα αυτά οι δύο ομάδες δείχνουν ότι από τώρα μπορούν να κάνουν τα σχέδια και τα πλάνα τους για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μάλιστα, ο Κιλιάν Μπαπέ (που δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό λόγω του προβλήματος με τη μύτη του) είχε ώρα για να συνομιλήσει με τους Μέμφις Ντεπάι, Τσάβι Σίμονς και Τζίνι Βαϊνάλντουμ.

Ιδού το κλίμα που επικρατούσε λίγο αργότερα, μετά το τέλος, μιας από των μεγαλύτερων αναμετρήσεων στο Euro 2024:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version