Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Έντρικ δεν πρόλαβε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκίνησε από τώρα τις «βαριές» δηλώσεις!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Έντρικ δεν πρόλαβε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκίνησε από τώρα τις «βαριές» δηλώσεις!

Ο Έντρικ είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό φαίνεται με τις δηλώσεις του!

22.06.2024 | 09:47

Ο Έντρικ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα. Αυτό το λένε όλοι όσοι τον έχουν δει και τον έχουν παρακολουθήσει από μικρή ηλικία, μέχρι και τώρα. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε και η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκείνη που τον έκανε δικό της και δεν είχε κανένα λόγο ή δισταγμό να τα σκάσει… χοντρά για χάρη του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με την Παλμέιρας έκανε πράγματα και θαύματα. Πλέον καλείται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να δείξει την αξία του και στην Ευρώπη, φορώντας τη φανέλα της ισπανικής ομάδας. Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε και μάλλον η τελευταία, όπου οι «μερένχες» εμπιστεύονται κάποιον Λατίνο για να έχουν σίγουρα γκολ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ: Το… φιλικό της Γαλλίας με την Ολλανδία συνεχίστηκε και μετά το τέλος των 90 λεπτών του!

Ο Έντρικ από τη μεριά του γνωρίζει τις απαιτήσεις και την πίεση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει. Ο νεαρός σούπερ σταρ δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και να ζήσει μαζί της μεγάλες στιγμές. Άλλωστε αυτό ήταν και αυτό παραμένει το όνειρό του.

Ο ταλαντούχος επιθετικός, μιλώντας σε ΜΜΕ της Βραζιλίας, και πιο συγκεκριμένα στο «ESPN Brazil» επισήμανε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλον σύλλογο, αφού ήταν και παραμένει ο μεγαλύτερος και ο καλύτερος που υπάρχει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Έντρικ για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και τι σημαίνει αυτό για εκείνον:

«Σε λίγο καιρό θα αγωνίζομαι και επίσημα για τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Δεν μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες. Αλλά την μεγαλύτερη. Καμία άλλη δεν έχει την ιστορία και τις κατακτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Γι’ αυτό και εγώ θέλω να ζήσω κάθε στιγμή μαζί της και γιατί όχι να κλείσω εκεί την καριέρα μου», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version