Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μαρέσκα ζήτησε δύο μεταγραφές για να κάνει και πάλι μεγάλη την Τσέλσι!
Τσέλσι

Ο Μαρέσκα ζήτησε δύο μεταγραφές για να κάνει και πάλι μεγάλη την Τσέλσι!

Στην Τσέλσι κάνουν ό,τι μπορούν για να τρέξουν τα θέματα των μεταγραφών που απασχολούν την ομάδα μέσα στο καλοκαίρι.

22.06.2024 | 12:21

Η Τσέλσι είχε ένα σοβαρό θέμα να λύσει, μετά το τέλος της σεζόν. Και αυτό ήταν εκείνο του προπονητή. Οι Λονδρέζοι ήταν εκείνοι που ήθελαν έναν τεχνικό που θα έχει πολλά από τα κοινά χαρακτηριστικά με τον Μίκελ Αρτέτα της Άρσεναλ που έχει αναγεννήσει τους Λονδρέζους από την ώρα και τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες τους.

Ο Ένζο Μαρέσκα ήταν ο εκλεκτός. Γι’ αυτό από εδώ και πέρα όλοι στους «μπλε» θέλουν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού, ώστε να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Ένας από τους παίκτες που είχαν στη μεταγραφική τους λίστα ήταν ο Μάικλ Ολίσε. Ο σούπερ σταρ της Κρίσταλ Πάλας την περσινή σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα με την αγγλική ομάδα και με τις εμφανίσεις του ενδιέφερε έντονα τους «μπλε». Ωστόσο, η Μπάγερν Μονάχου ήταν εκείνη που κέρδισε την εμπιστοσύνη και στο τέλος την υπογραφή του.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ: Το… φιλικό της Γαλλίας με την Ολλανδία συνεχίστηκε και μετά το τέλος των 90 λεπτών του!

Η Τσέλσι, όμως, δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Μιας και ο Μαρέσκα θεωρεί ότι αν και εφόσον δεν χάσει άλλον παίκτη ότι μπορεί να φτιάξει ένα σύνολο που του χρόνου θα πρωταγωνιστεί αν και εφόσον αποκτηθεί ένας φορ και ένας εξτρέμ! Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Τσέλσι: Μία νέα αρχή!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός. Πριν από περίπου έναν χρόνο, εκεί που βρίσκεται ο Ένζο Μαρέσκα, ήταν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν σίγουρος για το μέλλον του στην ομάδα. Όπως και για τον σύλλογο. Ειδικά μετά τις μεταγραφές που έγιναν και στις πιο πολλές είχε εκείνος λόγο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν και σίγουρα δεν ξεκίνησαν ιδανικά για εκείνον και την Τσέλσι. Περίπου στην ίδια θέση βρίσκεται και ο Μαρέσκα που κάνει μία νέα αρχή με τους Λονδρέζους και φιλοδοξεί να πετύχει με αυτούς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version