Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπαπέ γέλαγε με τον σούπερ σταρ της Ολλανδίας: «Νόμιζες ότι θα μας “σκότωνες”;» (vid)
EURO 2024

Ο Μπαπέ γέλαγε με τον σούπερ σταρ της Ολλανδίας: «Νόμιζες ότι θα μας “σκότωνες”;» (vid)

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Ολλανδία και έτσι είχε όρεξη για πλάκα και αστεία!

22.06.2024 | 12:06

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι μόνο ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εθνικής Γαλλίας. Αλλά και ένας παίκτης που έχει διεθνή λάμψη και κύρος. Ο νεαρός στράικερ τραυματίστηκε σοβαρά στο πρώτο παιχνίδι των «τρικολόρ» στο Euro 2024 στη μύτη. Έτσι ως αποτέλεσμα δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό στην αναμέτρηση με την Ολλανδία.

Ο τεχνικός των Γάλλων, Ντιντιέ Ντεσάν, ήθελε να τον προφυλάξει και να μην ρισκάρει με τη συμμετοχή του. Όπως και έπραξε. Παρόλα αυτά ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα και από τον πάγκο έζησε με τον δικό του τρόπο -και έντονα- το παιχνίδι με τους Ολλανδούς.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ: Το… φιλικό της Γαλλίας με την Ολλανδία συνεχίστηκε και μετά το τέλος των 90 λεπτών του!

Μάλιστα, ο Κιλιάν Μπαπέ -όπως και εκατομμύρια Γάλλοι- τα είδαν… όλα όταν ο Τσάβι Σίμονς σκόραρε για την Ολλανδία. Ωστόσο, αυτό το τέρμα δεν μέτρησε μιας και οι διαιτητές πήραν την απόφαση ότι ο Ντούμφις επηρεάζει τον Μάικ Μενιάν με τον Ολλανδό μπακ να είναι σε θέση οφσάιντ και έτσι να μην μετράει το τέρμα του νεαρού μεσοεπιθετικού. Κάτι που δεν άρεσε, όπως ήταν λογικό και επόμενο, στους «οράνιε» και ειδικά στον Σίμονς που λίγο αργότερα βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές γνωρίζονται πολύ καλά κατά το κοινό πέρασμα που είχαν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μπαπέ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, είχε μία φιλική κουβέντα με τους Μέμφις Ντεπάι και Τζίνι Βαϊνάλντουμ με τον Γάλλο επιθετικό να φωνάζει, όταν είδε τον Σίμονς να έρχεται προς το μέρος του: «Αλήθεια, νόμιζες ότι θα μας σκοτώσεις;», η ατάκα του.

Ιδού η αντίδραση του Κιλιάν Μπαπέ όταν είδε μπροστά του τον Τσάβι Σίμονς:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version