Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον διάδοχο του Κρόος και τον παίρνει… τσάμπα!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον διάδοχο του Κρόος και τον παίρνει… τσάμπα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι είναι ολοένα και πιο κοντά σε μία σημαντική μεταγραφή για τον χώρο της μεσαίας της γραμμής για τη νέα σεζόν.

22.06.2024 | 11:14

Η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και δέκα χρόνια είχε μάθει να έχει τον Τόνι Κρόος στις τάξεις της. Κάτι που σήμαινε σιγουριά και ποιότητα μαζί. Ωστόσο, ο Γερμανός μέσος έχει κάνει γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του. Όχι μόνο με τα χρώματα της ισπανικής ομάδας, αλλά και γενικότερα.

Ο ταλαντούχος χαφ διανύει τις τελευταίες ημέρες της επαγγελματικής του καριέρας λίγο πριν κρεμάσει τα παπούτσια του. Οπότε οι εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της Γερμανίας έχουν πλέον… συλλεκτική σημασία.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ: Το… φιλικό της Γαλλίας με την Ολλανδία συνεχίστηκε και μετά το τέλος των 90 λεπτών του!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει εκείνον που θα μπορεί να τον αναπληρώσει. Έναν παίκτη που μπορεί να κάνει περίπου την ίδια δουλειά με τον Γερμανό και χωρίς να δώσει έναν σκασμό λεφτά. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» δεν αποκλείεται ο διάδοχος του Τόνι Κρόος να έχει βρεθεί για την ισπανική ομάδα. Αυτός είναι ο Αντριέν Ραμπιό της Γιουβέντους.

Ο υψηλόσωμος μέσος αυτή την εποχή είναι βασικός και αναντικατάστατος για την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ωστόσο, το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα έχει ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου. Από εκεί και πέρα μένει ελεύθερος με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι έτοιμη να «χτυπήσει», ώστε να τον αποκτήσει χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport».

H Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει!

Δεν είναι η πρώτη φορά. Και μάλλον ούτε η τελευταία. Η Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει πολλούς και σημαντικούς παίκτες για εκείνη, χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ σε άλλες ομάδες. Τελευταίο και πιο τρανό παράδειγμα εκείνο του Κιλιάν Μπαπέ.

Οπότε δεν αποκλείεται να δούμε τους «μερένχες» να παίζουν την ίδια… μπάλα και με τον Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος έχει ήδη πολλές εμπειρίες και παραστάσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και της Γιουβέντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version