Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το Copa America είναι εδώ: Ο Πούλγκαρ θύμισε σε όλους τι σημαίνει «τάκλιν θανάτου»! (vid)
Copa America 2024

Το Copa America είναι εδώ: Ο Πούλγκαρ θύμισε σε όλους τι σημαίνει «τάκλιν θανάτου»! (vid)

To Copa America είναι εδώ και μας χαρίζει ολοένα και περισσότερες μονομαχίες, χωρίς... αύριο όσο «ζεσταίνονται» οι μηχανές του!

22.06.2024 | 12:55

To Copa America είναι μία από τις πιο ιστορικές και πιο μεγάλες -σε αξία, αλλά και ηλικία- διοργανώσεις του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο ότι στη Λατινική Αμερική το έχουν τόσο ψηλά. Άλλωστε μιλάμε για ένα τουρνουά που μπορεί να τα συνδυάσει όλα. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι Ευρωπαίοι το παρακολουθούν στενά και χάνουν τον ύπνο τους.

Στα γήπεδα του Copa America δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Ή το θέαμα. Αλλά και ποια ομάδα θα δώσει σε αυτή που έχει απέναντί της ένα καλό μάθημα. Όχι απαραίτητα σκοράροντας το ένα γκολ, μετά το άλλο. Μα και με τάκλιν. Όπως είδαμε και στον αγώνα της Χιλής με το Περού.

Σίγουρα το θέαμα δεν ήταν τόσο καλό ή τόσο υψηλό προδιαγραφών όπως θα το περίμεναν οι περισσότεροι. Αλλά είδαμε δυνατές μονομαχίες που το έκαναν λίγο πιο θεαματικό. Μία από αυτές που ξεχώρισε σίγουρα ήταν μεταξύ του Πούλγκαρ και του Λαπαντούλα με τον πρώτο να κάνει ένα τάκλιν… θανάτου στον δεύτερο, ώστε να του πάρει την μπάλα!

Ιδού το τάκλιν του Πούλγκαρ που θυμίζει σε όλους τι σημαίνει Copa America:




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version