Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ελληνική ομάδα θέλει τον Κάρσντορπ της Ρόμα!
Ρόμα

Ελληνική ομάδα θέλει τον Κάρσντορπ της Ρόμα!

Ο Ρικ Κάρσντορπ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Ρόμα και φαίνεται πως υπάρχει ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

23.06.2024 | 13:15

Ο Ρικ Κάρσντορπ βρίσκεται στη Ρόμα από το 2017 και από τότε είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Ωστόσο, μετά το μεγάλο του λάθος στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού του UEFA Europa League κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο 29χρονος δεν αγωνίστηκε ξανά υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο. Μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού, ο Ντε Ρόσι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρόμα και τόνισε πως απογοητεύτηκε από την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Ολλανδού παίκτη.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έτσι, ο Κάρσντορπ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν αυτό το καλοκαίρι από τη Ρόμα καθώς δε βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας και ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μερικών ομάδων. Μάλιστα, φαίνεται πως και μία ομάδα από την Ελλάδα τον έχει στη λίστα της.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ρικ Κάρσντορπ που έχει… κόψει η Ρόμα

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Relevo» η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κινηθεί για την απόκτησή του. Δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που ζητάει η Ρόμα για να πει το «ναι» αλλά δεν αναμένεται να είναι υψηλό, με τους Ιταλούς να θέλουν να γλυτώσουν τα 2.2 εκατομμύρια ευρώ που πληρώνουν για τους μισθούς του ποδοσφαιριστή. Σημειώνεται, πάντως, πως η χρηματιστηριακή αξία του Κάρσντορπ φτάνει αυτή τη στιγμή τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον, μένει μόνο να φανεί αν όντως η ΑΕΚ, μετά την αλλαγή της διοίκησης, θα προσπαθήσει να φέρει στην Ελλάδα τον Κάρσντορπ, ώστε να βελτιώσει το ρόστερ της με στόχο να επιστρέψει ξανά στους τίτλους.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζει η… κατηφόρα για τον Μπελότι: Φεύγει από τη Ρόμα για τη νεοφώτιστη της Serie A!

Θυμίζουμε πως η Ρόμα τον απέκτησε από τη Φέγενοορντ, πληρώνοντας 16 εκατομμύρια ευρώ. Με την ιταλική ομάδα ο Κάρσντορπ έχει αγωνιστεί σε 157 παιχνίδια, στα οποία έχει πετύχει ένα γκολ και έχει μοιράσει 16 ασίστ. Τέλος, σημειώνεται πως ο μόνος τίτλος που έχει καταφέρει να πανηγυρίσει με τη Ρόμα είναι το UEFA Conference League, όταν οι «Λύκοι» έγιναν οι πρώτοι ομάδα που κατέκτησαν τη διοργάνωση.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version