Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Φέρνει βαρύ όνομα δίπλα στον Τεν Χαγκ – Ο Ολλανδός που γουστάρει το Ολντ Τράφορντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Φέρνει βαρύ όνομα δίπλα στον Τεν Χαγκ – Ο Ολλανδός που γουστάρει το Ολντ Τράφορντ!

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει πλάνο για να κερδίσει... τον κόσμο της!

23.06.2024 | 16:09

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πήρε απόφαση και θα συνεχίζει με τον Έρικ τεν Χαγκ στο τιμόνι και την νέα σεζόν, σε μια απόφαση που… προξένησε πολλές απορίες στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου. Βέβαια δεδομένα η πίεση στον Ολλανδό κόουτς θα είναι μεγαλύτερη την επόμενη χρονιά.

Στόχος της διοίκησης είναι να πλαισιώσει τον Τεν Χαγκ με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την ιστορία της Γιουνάιτεντ και που θα προσφέρουν ποιότητα και εμπειρία στις «αποφάσεις» σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, οι “κόκκινοι διάβολοι” έκαναν επίσημη πρόταση στον Ρουν Φαν Νίστελροϊ και του ζήτησαν να είναι μέρος του προπονητικού τιμ της Γιουνάιτεντ!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ολλανδός πρώην σταρ της Γιουνάιτεντ, έχει γράφει την δικιά του ιστορία στο Ολντ Τράφορντ και λατρεύεται από τους οπαδούς του συλλόγου, ενώ έχει εξαιρετική σχέση και με τον Έρικ τεν Χαγκ, που τον θέλει στο πλάι του.

Φυσικά ο ίδιος θα ήθελε να πάει σε μια ομάδα ως πρώτος προπονητής και η Μπέρνλι του έχει κάνει επίσημη πρόταση. Πάντως η τιμητική πρόταση της Γιουνάιτεντ είναι αν μη τι άλλο δελεαστική και ο ίδιος θα κληθεί να απαντήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version