Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Εσπανιόλ πλήγωσε τον Καθόρλα και επέστρεψε στη La Liga!
La Liga

Η Εσπανιόλ πλήγωσε τον Καθόρλα και επέστρεψε στη La Liga!

Η Εσπανιόλ έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό της στη Β΄Ισπανίας, επιστρέφει στη La Liga νικώντας την Οβιέδο του Σάντι Καθόρλα.

23.06.2024 | 23:31

Η ήττα στο πρώτο ματς από την Οβιέδο (1-0) δεν εμπόδισε την Εσπανιόλ να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση και με το τελικό 2-0 να πανηγυρίσει την επιστροφή της στη La Liga. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τα γκολ του Πουάδο στο 44′ και 45’+2.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Μάρτιν Μπρεϊθγουεϊτ, αγωνίστηκε βασικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρότι είχε ενοχλήσεις και δεν είχε κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι η ομάδα από την Βαρκελώνη ακολούθησε στα «μεγάλα σαλόνια» τις Λεγανές και Βαγιαδολίδ που τερμάτισαν στην πρώτη και δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας και είχαν εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο.

Στενοχώρια για τον Σάντι Καθόρλα από την άλλη πλευρά. Ο σπουδαίος Ισπανός μέσος με τα τόσα προβλήματα υγείας στην καριέρα του δεν κατάφερε να οδηγήσει την αγαπημένη του, Ρεάλ Οβιέδο, στα μεγάλα ισπανικά σαλόνια…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version