Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μεταγραφή… Champions League για την Άστον Βίλα – Τρομερό deal με την Τσέλσι!
Τσέλσι

Μεταγραφή… Champions League για την Άστον Βίλα – Τρομερό deal με την Τσέλσι!

Η Άστον Βίλα προχώρησε σε μια μεταγραφή από το κορυφαίο επίπεδο!

23.06.2024 | 17:53

Η Άστον Βίλα έχει ανεβάσει τον πήχη μετά την περσινή μαγική της πορεία στην Premier League και την επόμενη σεζόν θα δώσει το παρών στο Champions League.

Για αυτόν τον λόγο η διοίκηση της ομάδας και το προπονητικό τιμ, θέλουν να δώσουν 100αδες εκατομμύρια προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι μεταγραφές που θα την ανεβάσουν επίπεδο.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η Άστον Βίλα, πραγματοποίησε και επίσημα την πρώτη της μεταγραφική κίνηση για την επόμενη χρονιά, καθώς έπεσαν όλες οι υπογραφές για τον Ίαν Μάατσεν!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι “χωριάτες” ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία με την Τσέλσι και ο νεαρός σταρ πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα της Άστον Βίλα! Ο Ολλανδός σταρ πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο 6 ετών με τους Άγγλους, μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

Η Τσέλσι θα βάλει στα ταμεία της 38 εκατ. ευρώ και θα βγάλει από το ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα την περασμένη χρονιά.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version