Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολλανδό μπακ τσεκάρει η Παρί για να δυσκολέψει τον Χακίμι
Παρί Σεν Ζερμέν

Ολλανδό μπακ τσεκάρει η Παρί για να δυσκολέψει τον Χακίμι

Σύμφωνα με Γάλλο ρεπόρτερ του Foot Mercato, η Παρί Σεν Ζερμέν στοχεύει στον διεθνή Ολλανδό δεξιό μπακ της Φέγενορντ.

23.06.2024 | 20:51

Το γαλλικό μέσο Foot Mercato στέλνει Ολλανδό διεθνή δεξιό αμυντικό στην Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα μιλάμε για τον Λουτσάρελ Χεερτρούιντα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του ως το 2025. Γεννημένος μάλιστα στο Ρότερνταμ ο 23χρονος ακραίος μπακ παίζει στον σύλλογο της πόλης του από το 2018 με επαγγελματικό συμβόλαιο. Νωρίτερα αγωνιζόταν εκεί στα τμήματα υποδομής.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Παρί θέλει να βάλει ανταγωνισμό στον Ασράφ Χακίμι στοχεύοντας στη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο Μαροκινός δεξιός φουλ μπακ έχει φανέλα βασικού στους πρωταθλητές Γαλλίας και δύσκολα τη βγάζει. Αυτό θέλει κάπως να το αλλάξει ο Λουίς Ενρίκε και το γαλλικό δημοσίευμα συνδέει τον Χεετρούιντα με την ομάδα του.

Ο Ολλανδός έχει και ικανότητες στο σκοράρισμα μάλιστα πετυχαίνοντας εννιά γκολ φέτος με τη Φέγενορντ σε 48 συμμετοχές. Ενώ επίσης μετρά και πέντε τελικές πάσες. Αναμφίβολα δεν περνά απαρατήρητος αφού παίζει και στο Εuro με τη φανέλα των «Οράνιε». Από την πλευρά της η Φέγενορντ σίγουρα θα έχει κι άλλες προτάσεις αυτό το καλοκαίρι για τον ποδοσφαιριστή της, με την τιμή του να ανέρχεται στα 32 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version