Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Πρώην στόχο της Γιουνάιτεντ βολιδοσκοπεί η Λίβερπουλ»
Λίβερπουλ

«Πρώην στόχο της Γιουνάιτεντ βολιδοσκοπεί η Λίβερπουλ»

Αγγλικό δημοσίευμα που αρέσκεται στις φήμες, στέλνει τον 29χρονο κεντρικό χαφ της Γαλλίας, Αντριέν Ραμπιό στη Λίβερπουλ.

23.06.2024 | 20:12

Για τα τελευταία πέντε χρόνια ο Αντριέν Ραμπιό αγωνιζόταν στη Γιουβέντους. Και χρησιμοποιούμε παρελθοντικό χρόνο διότι έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα για μια βδομάδα ακόμα. Ο 29χρονος κεντρικός μέσος ψάχνει ομάδα και η αγγλική Mirror αρέσκεται για ίντριγκες. Μιας και είχε συνδέσει τον Γάλλο διεθνή χαφ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τώρα κάνει το ίδιο και με τη Λίβερπουλ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ραμπιό έχει ως μάνατζερ τη μητέρα του η οποία θεωρείται σκληρή διαπραγματεύτρια. Έχει καταφέρει να εξασφαλίσει το μέλλον του γιου της αν και ομολογουμένως ο ίδιος δεν θεωρείται top class μέσος. Παρόλα αυτά έχει βρει συμβόλαια τόσο σε Παρί Σεν Ζερμέν όσο και σε Γιουβέντους.

Τώρα καλείται να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για τον γιο/πελάτη της. Η Premier League είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο ακόμα δεν έχει δοκιμάσει ο Ραμπιό. Για την ώρα ο Γάλλος μέσος είναι στη Γερμανία για το Euro με την Εθνική Γαλλίας όντας βασικός μάλιστα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version