Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Η ημερομηνία παρουσίασης και ο αριθμός φανέλας του Έντρικ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Η ημερομηνία παρουσίασης και ο αριθμός φανέλας του Έντρικ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε πότε θα παρουσιάσει τον Έντρικ και ποιον αριθμό φανέλας θα του δώσει.

23.06.2024 | 23:55

Πέραν του Κιλιάν Μπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει να παρουσιάσει σίγουρα κι άλλον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Έντρικ ο οποίος έχει αποκτηθεί αρκετούς μήνες πριν από την Παλμέιρας για 48 εκατομμύρια ευρώ. Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός έμεινε στην ομάδα του φέτος ώστε να ενταχθεί στη «βασίλισσα» μόλις γίνει 18 χρονών.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στις 21 Ιουλίου τα συμπληρώνει και πέντε μέρες μετά η Ρεάλ θα τον παρουσιάσει κι επίσημα. Όπως έγινε γνωστό μέσω του «Athletic», η πρωταθλήτρια Ισπανίας και πάσης Ευρώπης θα οργανώσει την επίσημη παρουσίαση του Έντρικ στις 26/7.

Το νούμερο του Έντρικ στη Ρεάλ κι η ιστορία του

Ενώ έγινε επίσης γνωστός ο αριθμός φανέλας που θα φορά ο νεαρός φορ. Συγκεκριμένα το Νο.16 θα φέρει στην πλάτη του, νούμερο που στο παρελθόν έχουν φορέσει μεταξύ άλλων οι Οντριοθόλα, Χάμες Ροντρίγκες, Κασεμίρο, Μαγιοράλ, Γιόβιτς, Χάιντσε, Φερνάντο Γκάγκο, Σέρχιο Κανάλες, Γκράβεσεν και Σάμουελ Ετό.

Από ανθρώπους που έχουν περάσει από την Ελλάδα, το «16» στη Ρεάλ έχουν φορέσει οι Φλάβιο Κονσεϊσάο (σ.σ. παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού προ 20ετίας σχεδόν), Ντάνι Γκαρσία Λάρα (σ.σ. επίσης προ 20ετίας παίκτης του Ολυμπιακού) και Μίτσελ (σ.σ. πρώην προπονητής του Ολυμπιακού).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version