Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συνεχίζει το… παιδομάζωμα η Τσέλσι: Πάει για το «διαμάντι» της Μπόκα Τζούνιορς!
Τσέλσι

Συνεχίζει το… παιδομάζωμα η Τσέλσι: Πάει για το «διαμάντι» της Μπόκα Τζούνιορς!

Η Τσέλσι φαίνεται πως θέλει να προχωρήσει σε ακόμη μία προσθήκη για την αμυντική της γραμμή και δεν απέχει από το να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Αργεντινών.

23.06.2024 | 11:12

Η Τσέλσι βρίσκεται κοντά στο να αποκτήσει ακόμη έναν αμυντικό αυτό το καλοκαίρι, μετά την υπογραφή του Τοσίν Ανταραμπιόγιο ως ελεύθερο στις αρχές του μήνα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ωστόσο, το «κυνήγι» της Τσέλσι για νέους κεντρικούς αμυντικούς δεν έχει τελειώσει. Ο τελευταίος της στόχος βρίσκεται στην Αργεντινή ενώ θεωρείται δύσκολο να αποτελέσει άμεση προσθήκη στην πρώτη ομάδα. Αντ’ αυτού, μπορεί να προορίζεται για το Στρασβούργο, την… αδελφή ομάδα της Τσέλσι στον όμιλο BlueCo.

Σύμφωνα με την «Daily Mirror», η Τσέλσι ενδιαφέρεται για τον Άαρον Ανσελμίν, ο οποίος ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς. Οι «Μπλε» έχουν ήδη κάνει προσφορά που φτάνει τις 14 εκατομμύρια λίρες και απέχουν μόλις 6 εκατομμύρια λίρες από τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει το συμβόλαιο του παίκτη, ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών.

Η Τσέλσι θέλει να αποκτήσει ακόμη ένα πιτσιρίκι

Η επιδίωξη του Ανσελμίνο αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Τσέλσι να υπογράψει νεαρά ταλέντα της Νότιας Αμερικής πριν η αγοραστική τους αξία… εκτοξευθεί στα ύψη. Η Τσέλσι φαίνεται ότι έχει σκοπό να συσσωρεύσει νεαρούς υποψήφιους παίκτες, με νέα ονόματα να εμφανίζονται καθημερινά ως πιθανοί στόχοι.

Από τη μέρα που απέκτησε την ομάδα ο Τοντ Μπόελι η Τσέλσι ακολουθεί αυτή τη στρατηγική, θεωρώντας πως είναι win-win. Από τη μία, ο αγγλικός σύλλογος μπορεί να δημιουργήσει ένα ρόστερ με νεαρούς παίκτες που στο μέλλον θα διεκδικούν με αξιώσεις τρόπαια και επιτυχίες και από την άλλη θα μπορεί να τους πουλήσει σε αρκετά υψηλότερη τιμή από αυτή που τους απέκτησε, βάζοντας σημαντικά ποσά στα ταμεία της.

Διαβάστε επίσης: Η Τσέλσι «τρομάζει» την Premier League – Δίνει τρελά χρήματα για… σέντερ φορ έκπληξη!

Σημειώνεται πως ο 19χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2028 με την Μπόκα Τζούνιορς. Έχει κάνει δέκα εμφανίσεις με τον σύλλογο, στις οποίες έχει πετύχει ένα γκολ και έχει δει και 4 κίτρινες κάρτες. Τέλος, υπογραμμίζεται πως η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version