Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία: Ο Σάουθγκεϊτ κάνει επιτέλους αυτό που πρέπει στην ενδεκάδα!
EURO 2024

Αγγλία: Ο Σάουθγκεϊτ κάνει επιτέλους αυτό που πρέπει στην ενδεκάδα!

Η Αγγλία και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά τη σφοδρή κριτική των media κι όχι μόνο, προβαίνει σε αλλαγή.

24.06.2024 | 18:36

Μεγάλη κουβέντα έχει προκύψει σχετικά με την Αγγλία και τις επιλογές του προπονητή της. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει πάρει μαζί του τρεις δεξιούς μπακ τους οποίους έχει βασικούς! Μιλάμε για τους Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κίεραν Τρίπιερ και Κάιλ Γουόκερ. Μονάχα ο τελευταίος παίζει στη φυσική του θέση ως τώρα στο Εuro. Με τον Τρίπιερ στα αριστερά αντί του Λουκ Σο ο οποίος μάλιστα επανήλθε στις προπονήσεις, και τον Άρνολντ κέντρο πλάι στον Ντέκλαν Ράις.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Σάουθγκεϊτ πάντως δεν πήρε μαζί του τον Μπεν Γουάιτ για να συμπληρώσει καρέ δεξιών μπακ. Δεν πήρε όμως ούτε τον Κάλβιν Φίλιπς και το μετάνιωσε σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η εικόνα των «τριών λιονταριών», ο Σάουθγκεϊτ προβαίνει τουλάχιστον σε μια αλλαγή στην ενδεκάδα. Και αυτή έχει να κάνει με το κέντρο του. Συγκεκριμένα, θα βάλει βασικό τον Κόνορ Γκάλαχερ της Τσέλσι ο οποίος είναι κεντρικός χαφ, βγάζοντας κατά πάσα πιθανότητα τον Αλεξάντερ-Άρνολντ. Τουλάχιστον αυτό θα συμβεί στο παιχνίδι με τη Σλοβενία την τελευταία αγωνιστική, με την Αγγλία ουσιαστικά να έχει ήδη προκριθεί στα νοκ άουτ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version