Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανανέωσε με την Ίντερ ο 18χρονος, Χρήστος Αλεξίου! (pic)
Ίντερ

Ανανέωσε με την Ίντερ ο 18χρονος, Χρήστος Αλεξίου! (pic)

Ο Αθηναίος κεντρικός αμυντικός, Χρήστος Αλεξίου, θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ίντερ Πριμαβέρα.

24.06.2024 | 21:02

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του με την εθνική Νέων, αλλά και το ολοένα καλύτερο status quo που έχει δημιουργήσει ο Χρήστος Αλεξίου στην ομάδα Primavera της Ίντερ, οδήγησαν τη διοίκηση των «νερατζούρι» στην απόφαση ανανέωσης της συνεργασίας τους. Ο αρχηγός της εθνικής Κ19 της Ελλάδας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ίντερ, στην οποία θα παραμείνει μέχρι το 2026.

Ο Αλεξίου είχε προτάσεις από ομάδες της Γερμανίας και της Ισπανίας, που «χτύπησαν την πόρτα του» ειδικά μετά τους αγώνες της Ελλάδας στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τον περασμένο Απρίλιο στην Πορτογαλία η εθνική μας αποκλείστηκε, αλλά o 19χρονος (2005) σέντερ μπακ ήταν πρώτος σκόρερ σημειώνοντας τα δύο από τα πέντε γκολ της ομάδας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από το Περιστέρι στο Μιλάνο ο Αλεξίου

Ως εκ τούτου, η Ίντερ αποφάσισε να συνεχίσει να επενδύει στον παίκτη που απέκτησε το 2022 από τον Ατρόμητο και του προσέφερε επέκταση της συνεργασίας με πιο ευνοϊκούς όρους. Ο παίκτης αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές του, ενώ θα επιστρέψει σε περίπου τρεις εβδομάδες στην Ιταλία για την έναρξη της προετοιμασίας.

Για να ακριβολογούμε, ο Αλεξίου ξεκίνησε από τα τσικό του Ατρομήτου. Αρχές Σεπτεμβρίου του 2021 σκάουτερ της Ίντερ τον είχαν τσεκάρει και έδωσαν στους Περιστεριώτες 80 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να τον πάρουν δανεικό. Πείστηκαν με την απόδοση του παίκτη και το επόμενο καλοκαίρι πλήρωσαν 270.000€ τον Ατρόμητο αποκτώντας τον με κανονική μεταγραφή. Τη σεζόν που πέρασε ο νεαρός στόπερ αγωνίστηκε 23 φορές με τους «νερατζούρι», τρεις από αυτές στο Youth League όπου η πορεία της ομάδας του σταμάτησε από τον μετέπειτα πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version