Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Copa America: Τα «έφτυσε» ο πιο καθοριστικός παίκτης της Αργεντινής!
Copa America 2024

Copa America: Τα «έφτυσε» ο πιο καθοριστικός παίκτης της Αργεντινής!

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Αργεντινής αναμένεται να πάρει ρεπό, ώστε να ξεκουραστεί, στο επερχόμενο ματς με τη Χιλή για το Copa America.

24.06.2024 | 19:57

To Copa America έχει ξεκινήσει για τα καλά. Τα δυνατά ματς και οι ακόμη πιο δυνατές μονομαχίες ήρθαν για να ταράξουν τα βράδια μας και να μας κάνουν να μην θέλουμε να πάμε για ύπνο.

Η Αργεντινή στην πρεμιέρα της, αν και δυσκολεύτηκε παραπάνω από το κανονικό ή το αναμενόμενο, εν τέλει νίκησε τον Καναδά με σκορ 2-0. Έτσι, οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι ανέβασαν στροφές και μερικοί εξ αυτών φαίνεται πως αντιμετωπίζουν προβλήματα κόπωσης. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλοι οι παίκτες που δίνουν το «παρών» τόσο στο Copa America, όσο και στο Euro παίζουν στα «κόκκινα». Λογικό και επόμενο μερικοί από αυτές να θέλουν περισσότερες ανάσες. Ειδικά αν είναι και μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα από την Αργεντινή και συγκεκριμένα το τηλεοπτικό δίκτυο «Tyc Sports» ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι ο πρώτος που τα… έφτυσε μόλις μετά το παιχνίδι με τον Καναδά. Ο Σκαλόνι δεν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στο επερχόμενο ματς με τη Χιλή που αναμένεται να είναι πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό σε σχέση με το προηγούμενο!

Ο Ντι Μαρία ήταν ένας από τους πιο καθοριστικούς παίκτες της εθνικής Αργεντινής τα τελευταία χρόνια, τόσο στην πορεία της στο περασμένο Copa America, όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Όχι μόνο για τα γκολ ή τις ασίστ του, αλλά για τις εν γένει παρουσίες του στα κρίσιμα και δύσκολα ματς!

Copa America: Αυτοί θα μπουν στη θέση του Ντι Μαρία!

Αν μη τι άλλο η απουσία του Άνχελ Ντι Μαρία από τα αρχικά πλάνα του Λιονέλ Σκαλόνι είναι σημαντική και μεγάλη. Παρόλα αυτά ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη βρει τους αντικαταστάτες του. Αλλά δεν είναι σίγουρος ποιος θα είναι. Σύμφωνα με τηλεοπτικό δίκτυο «Tyc Sports» είτε ο Νίκο Γκονζάλες, είτε ο Λο Σέλσο θα είναι στη θέση του.

Και οι δύο είναι κάτι παραπάνω από έμπειροι και στο τέλος θα κριθεί ποιος θα είναι βασικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version