Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εκτέθηκε η UEFA: «Δεν έμαθαν από τον Έρικσεν και έδειχναν replay του Βάργκα!»
EURO 2024

Εκτέθηκε η UEFA: «Δεν έμαθαν από τον Έρικσεν και έδειχναν replay του Βάργκα!»

Σφοδρή κριτική έχει δεχτεί η UEFA σχετικά με το συμβάν του Μπαρνάμπας Βάργκα που παρομοιάζεται με κείνο του Έρικσεν.

24.06.2024 | 20:27

Ο τραυματισμός του Βάργκα στο ματς της Σκωτίας με την Ουγγαρία δεν είναι σαν το περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν στο προηγούμενο Euro. Καμία σχέση τα δυο προβλήματα υγείας αυτά. Ωστόσο, το όλο σκηνικό θυμίζει καλοκαίρι 2021. Το παραβάν για να κρύψει τις πρώτες βοήθειες από τον κόσμο, το φορείο, το άγχος, η παγωμάρα. Αυτά δεν έλειψαν από το γήπεδο στη Στουτγκάρδη το βράδυ της Κυριακής 23/2.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην UEFA η οποία έχει επικριθεί επειδή δεν κατάφερε να αποκόψει το βίντεο που έδειχνε έναν αναίσθητο Μπαρνάμπας Βάργκα μετά τη σύγκρουσή του με τον Άνγκους Γκαν. Ο Βάργκα θυμίζουμε πως έχασε τις αισθήσεις του σε μια σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Σκωτίας και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και διάσειση και τέθηκε σε θέση ανάρρωσης από τους ανήσυχους συμπαίκτες του που ανταποκρίθηκαν γρήγορα.




Οι παίκτες της Ουγγαρίας συγκεντρώθηκαν γύρω του για να εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητά του πριν βγουν τα παραβάν για να θωρακίσουν τον Βάργκα. Αλλά πριν από εκείνη τη στιγμή, στους οπαδούς σε όλο τον κόσμο προβλήθηκαν ζωντανά πλάνα του βαριά τραυματισμένου παίκτη να βρίσκεται στο χορτάρι.

Όπως εξήγησε το BBC, αυτό συνέβη επειδή η UEFA είναι υπεύθυνη για τη διεύθυνση της τηλεοπτικής μετάδοσης. Στη συνέχεια, το διοικητικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βομβαρδίστηκε με σφοδρή κριτική από τους οπαδούς, οι οποίοι παρατήρησαν τον παραλληλισμό με τη στιγμή που ο Κρίστιαν Έρικσεν υπέστη καρδιακή ανακοπή στο Euro 2020. Μάλιστα, ένας οπαδός έγραψε στο Twitter: «Η UEFA δεν έχει μάθει τίποτα από τον Έρικσεν πριν από τρία χρόνια. Το να μεγεθύνετε αμέσως τη Βάργκα είναι πολύ ντροπιαστικό.»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version