Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Αλ Χιλάλ έβαλε σκοπό να γεμίσει με χρυσάφι τα ταμεία της Μπαρτσελόνα
Saudi Pro League

H Αλ Χιλάλ έβαλε σκοπό να γεμίσει με χρυσάφι τα ταμεία της Μπαρτσελόνα

Ο προπονητής της Αλ Χιλάλ, Χόρχε Ζεσούς έβαλε στο... μάτι τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα.

24.06.2024 | 13:53

Έτοιμη να βγάλει μεγάλος μέρος από τα σπασμένα η Μπαρτσελόνα! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η σημερινή Mundo Deportivo, με την ισπανική εφημερίδα να αποκαλύπτει τις προθέσεις της Αλ Χιλάλ να κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της την περίπτωση του Ραφίνια. Οι Σαουδάραβες εμφανίζονται πρόθυμοι να προσφέρουν στην Μπαρτσελόνα ποσά που δύσκολα θα αρνηθούν για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Αλ Χιλάλ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο φετινό πρωτάθλημα της Saudi Pro League φθάνοντας θριαμβευτικά στην κατάκτησή του χωρίς να χάσει κανένα παιχνίδι. Ο Χόρχε Ζεσούς δημιούργησε μια εξαιρετική ομάδα, η οποία δεν έμεινε στην πολύμηνη απουσία του σούπερ σταρ Νέιμαρ. Αντιθέτως, οι υπόλοιποι έκαναν απίστευτα πράγματα φέτος, ξεπάστρεψαν κάθε αντίπαλο και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Διάβασε επίσης: H Τσέλσι κάνει δικιά της -κοψοχρονιά- μια από τις ταλεντάρες της Μπαρτσελόνα

Δύσκολα να πει «όχι» η Μπαρτσελόνα

Τα χρήματα είναι γνωστό πως δεν είναι πρόβλημα στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Μη ξεχνάμε πως το περασμένο καλοκαίρι η ίδια ομάδα πρότεινε στον Λιονέλ Μέσι συμβόλαιο αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για δύο χρόνια, το οποίο ο Αργεντινός μπόρεσε και αρνήθηκε! Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Αλ Χιλάλ έρχεται στη Βαρκελώνη για να κάνει πράξη την επιθυμία του προπονητή της. Ο Χόρχε Ζεσούς θέλει να δει τον Ραφίνια να γίνεται μέλος της ομάδας του και να πιάνει… δουλειά στα άκρα της επίθεσης.

Η Mundo αναφέρει πως η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία εμφανίζεται ικανή να φθάσει το ποσό της πρότασης της ακόμη και στα 90 εκατομμύρια ευρώ. Αν αυτό αληθεύει τότε δύσκολα η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα αρνηθεί. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για την ώρα δείχνει να θέλει την παραμονή του στη Βαρκελώνη. Όμως και εκείνος πως θα μπει όχι σε τόσα πολλά χρήματα;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version