Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ πάει να «κλείσει» τον… επόμενο Μέσι!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ πάει να «κλείσει» τον… επόμενο Μέσι!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έκανε επίσημη πρόταση στη Ρίβερ Πλέιτ για τον νεαρό αστέρα της.

24.06.2024 | 22:10

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ, ενώ αυτό το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο ρόστερ της και ο Έντρικ. Πλέον, η Ρεάλ ψάχνει για έναν μέσο και φαίνεται πως στην κορυφή της λίστας της βρίσκεται ο Φράνκο Μασταντουόνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει γίνει το φαβορί για την υπογραφή του Αργεντινού ταλέντου, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ. Πρόσφατο δημοσίευμα της «Diario SPORT» αναφέρει πως οι «Λος Μπλάνκος» έχουν κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του αστέρα αυτό το καλοκαίρι. Η προσφορά φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρίβερ Πλέιτ δεν έχει ακόμη απαντήσει στην προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο σύλλογος έχει κάνει γνωστό στο παρελθόν ότι η τιμή που ζητάει είναι 45 εκατομμύρια ευρώ, η οποία αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη. Παρ’ όλα αυτά, είναι απίθανο να υπάρξει ομάδα που θα ήθελε να καλύψει αυτό το ποσό στην τρέχουσα αγορά, αν και η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Η Ρεάλ έκανε επίσημη πρόταση στη Ρίβερ Πλέιτ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, έχει ήδη συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με τον Μασταντουόνο. Αυτό τη φέρνει σε ισχυρή θέση για να ολοκληρώσει γρήγορα τη συμφωνία μόλις η Ρίβερ Πλέιτ αποδεχτεί την προσφορά της. Οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να είναι καθοριστικές για το μέλλον του Μασταντουόνο. Αν η Ρίβερ Πλέιτ αποδεχτεί την προσφορά, τότε η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί γρήγορα για να ολοκληρώσει ακόμη μία σημαντική μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: Στον δρόμο που χάραξε ο Αντσελότι – Η Ρεάλ έχει έτοιμο τον επόμενο προπονητή της

Η ενδεχόμενη προσθήκη ενός τόσο δημιουργικού μέσου θα είναι αρκετά σημαντική για τη Ρεάλ, ειδικά από τη στιγμή που από του χρόνου δε θα έχει μαζί της τον Τόνι Κρόος. Βέβαια, θα είναι και μία κίνηση για το μέλλον, με τη «Βασίλισσα» να… χτίζει ομάδα για την επόμενη δεκαετία.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version