Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λεβερκούζεν: Αγγλική ομάδα θέλει να «κλέψει» την ταλεντάρα της!
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Λεβερκούζεν: Αγγλική ομάδα θέλει να «κλέψει» την ταλεντάρα της!

Ο νεαρός παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ.

24.06.2024 | 21:28

Η Γουέστ Χαμ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άνταμ Χλόζεκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sunday Mirror» (μέσω του «TBR Football»). Τα «Σφυριά» βρίσκονται στην αγορά για έναν ποιοτικό επιθετικό αυτό το καλοκαίρι και ο Χλόζεκ της Μπάγερ Λεβερκούζεν φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Χλόζεκ δεν έχει καταφέρει να βρει τακτικό χρόνο συμμετοχής στη Λεβερκούζεν και μία μεταγραφή στη Γουέστ Χαμ θα μπορούσε να του εξασφαλίσει τα λεπτά που επιθυμεί. Πέρσι, ο 21χρονος ξεκίνησε μόλις πέντε φορές στο Πρωτάθλημα, με τους Σικ και Μπονιφάτσε να είναι οι πρώτες επιλογές του Τσάμπι Αλόνσο.

Η Γουέστ Χαμ θέλει να αναβαθμίσει τις επιθετικές της επιλογές, με τους Μικαίλ Αντόνιο και Ντάνι Ινγκς να μην έχουν εντυπωσιάσει με τις αποδόσεις τους μέσα στη σεζόν. Η προσθήκη ενός ποιοτικού επιθετικού όπως ο Χλόζεκ θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά την απόδοσή τους. Η αγγλική ομάδα έχει συνδεθεί και με άλλους επιθετικούς, όπως ο Τζόναθαν Ντέιβιντ, δείχνοντας την πρόθεσή τους να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους.

Η Λεβερκούζεν αναμένεται να έχει προτάσεις για τον Χλόζεκ

Με στόχο την ευρωπαϊκή πρόκριση και την επιτυχία στις εγχώριες διοργανώσεις την επόμενη σεζόν, η Γουέστ Χαμ βλέπει τον παίκτη της Λεβερκούζεν ως κάποιον που θα μπορούσε να λύσει τα επιθετικά της προβλήματα.  Από οικονομικής άποψης, τα «Σφυριά» θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν αυτή τη μεταγραφή και δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις, αν όντως κινηθούν για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα… έφαγες πόρτα – Ο σταρ του Αλόνσο μένει πιστός στην Λεβερκούζεν!

Έτσι, μένει να φανεί αν η ομάδα του Λοπετέγκι θα κινηθεί για το «διαμάντι» της Λεβερκούζεν. Θυμίζουμε πως ο Χλόζεκ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και έχει αγωνιστεί συνολικά 80 φορές με τη φανέλα της. Σε αυτά τα παιχνίδια έχει καταφέρει να πετύχει 14 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 11 ασίστ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version