Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O νέος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την αποχώρηση του Νάτσο
Ρεάλ Μαδρίτης

O νέος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την αποχώρηση του Νάτσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει το σωστό για ακόμη μια φορά! Προσφέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε αυτόν που το αξίζει περισσότερο από κάθε άλλον.

24.06.2024 | 10:36

Το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματά ποτέ! Μπορεί όλα τα βλέμματα να έχουν… πέσει πάνω στο EURO2024 όμως η «Βασίλισσα» της Ευρώπης θα μονοπωλεί πάντα το ενδιαφέρον εκατομμυρίων φιλάθλων σε όλο τον πλανήτη. Μεταγραφικά οι Μαδριλένοι βρίσκονται στα ίδια περιμένοντας την επίσημη παρουσίαση του Μπαπέ και το τι θα γίνει τελικά με την περίπτωση του Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ισπανικό COPE φέρνει μια άλλη συζήτηση στο προσκήνιο. Αυτή της ανάδειξης του νέου αρχηγού της μαδριλένικης ομάδας. Με την αποχώρηση των Κρόος και Νάτσο (ο πρώτος κρεμάει τα παπούτσια του και ο δεύτερος υπογράφει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας) η Ρεάλ Μαδρίτης χάνει δύο από τους φετινούς αρχηγούς της.

Διάβασε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Η ημερομηνία παρουσίασης και ο αριθμός φανέλας του Έντρικ!

Λούκα Μόντριτς ο πρώτος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Ισπανοί ισχυρίζονται πως διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες έχουν καταλήξει από κοινού στην απόφαση να δώσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος θα είναι στα 38 του ο πρώτος αρχηγός της «Βασίλισσας» για τη σεζόν 2024/25. Μια απόφαση που κρίνεται πέρα ως πέρα δίκαιη.

Ο Κροάτης θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά στην αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι τον τιμούν με τον καλύτερο τρόπο προσφέροντάς του το περιβραχιόνιο. Ο Λούκα Μόντριτς στην τελευταία του σεζόν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα είναι ο πρώτος αρχηγός της Ρεάλ. Όλα αυτά την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας και δίνει τη μάχη με τους Κροάτες στο EURO2024. Στην τελευταία του μεγάλη διοργάνωση με το εθνόσημο στο στήθος!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version