Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πέπε: «Θα αποχωρήσω από την Πορτογαλία όταν σταματήσει ο Κριστιάνο»
EURO 2024

Πέπε: «Θα αποχωρήσω από την Πορτογαλία όταν σταματήσει ο Κριστιάνο»

Ο 41χρονος Πέπε αποκάλυψε πως το φινάλε του στην Εθνική Πορτογαλίας θα συνδυαστεί με αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

24.06.2024 | 11:57

Βιονικός, αγέραστος, ακούραστος, ασταμάτητος! Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αμέτρητα επίθετα αυτού του τύπου για τον Πέπε. Στα 41 του ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει να βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο. Βασικά όχι μόνο να βρίσκεται αλλά να πρωταγωνιστεί. Φέτος ολοκλήρωσε άλλη μια γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Πόρτο και τώρα αγωνίζεται ως βασικός στην Εθνική Πορτογαλίας στα τελικά του EURO2024.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όλα αυτά ξαναλέμε, στα 41 του! Ο Πέπε είναι ο «βράχος» των Πορτογάλων σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για εκείνον και τίποτα παραπάνω. Το αποδεικνύουν περίτρανα οι εμφανίσεις του στο χορτάρι, ειδικά όταν φέρει το ενθόσημο στο στήθος. Ο Πορτογάλος έχει βαλθεί να τρελάνει τις στατιστικές με τις επιδόσεις του. Είναι ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής του φετινού EURO όμως βάζει… κάτω τους περισσότερους συναθλητές του.

Διάβασε επίσης: Αλβανική απόβαση στο Ντίσελντορφ, 35.000 οπαδοί στο γήπεδο στον «τελικό» με Ισπανία

Τότε ο Πέπε θα σταματήσει από την Εθνική Πορτογαλίας

Στα πρώτα δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων του EURO2024 ο Πέπε ήταν ο στυλοβάτης στην άμυνα! Ο ποδοσφαιριστής που κατεύθυνε τους υπόλοιπους κόντρα σε Τσεχία και Τουρκία. Ειδικά στον αγώνα με τους Τούρκους ήταν εξαιρετικός και απροσπέλαστος! Όπως είναι λογικό όμως, λόγω ηλικίας, πολλοί είναι αυτοί που θέτουν το ερώτημα στον Πέπε. Πότε θα σταματήσει από την Εθνική Πορτογαλίας;

Η απάντηση του 41χρονου στόπερ είναι σαφής! «Θα σταματήσω από την Εθνική όταν σταματήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο»! Οι δυο τους έχουν φτιάξει ένα ξεχωριστό δίδυμο. Είναι οι πιο έμπειροι της Πορτογαλίας. Διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και αυτό φαίνεται σε κάθε εμφάνιση της Πορτογαλίας. Ο ένας στο κέντρο της άμυνας. Ο άλλος στην επίθεση. Όταν έρθει αυτή η ώρα. Όταν αμφότεροι αποφασίσουν το τέλος τότε η Πορτογαλία θα κληθεί να καλύψει δύο τεράστια κενά. Και στο χορτάρι και στα αποδυτήρια!

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version