Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στον δρόμο που χάραξε ο Αντσελότι – Η Ρεάλ έχει έτοιμο τον επόμενο προπονητή της
Ρεάλ Μαδρίτης

Στον δρόμο που χάραξε ο Αντσελότι – Η Ρεάλ έχει έτοιμο τον επόμενο προπονητή της

Η γερμανική BILD παρουσιάζεται βέβαιη για το ποιος θα είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2025.

24.06.2024 | 11:21

Τι κι αν έχουμε EURO! Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματούν να εργάζονται για το καλό της ομάδας. Η διοίκηση Πέρεθ τρέχει καθημερινά όλα τα θέματα προκειμένου η «Βασίλισσα» να βαδίζει με τις καλύτερες των συνθηκών στον δρόμο της επιτυχίας. Ο ισχυρός άνδρας της μαδριλένικης ομάδας έχει βάλει σκοπό να δημιουργήσει μια νέα δυναστεία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την μόνιμη παρουσία της Ρεάλ στη κορυφή.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Πέρεθ έχει προχωρήσει ένα επίπεδο μπροστά από κάθε άλλον ποδοσφαιρικό παράγοντα, καθώς κλείνει ήδη συμφωνίες για την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο. Τη σεζόν 2025/26! Για φέτος είναι σχεδόν όλα καθορισμένα. Το μόνο ανοιχτό θέμα είναι η μετακίνηση ή όχι του Αλφόνσο Ντέιβις στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Διάβασε επίσης: O νέος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την αποχώρηση του Νάτσο

Ο Τσάμπι Αλόνσο στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2025

Όσον αφορά του χρόνου και το καλοκαίρι του 2025 ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τον προπονητή που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Κάρλο Αντσελότι. Το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και όπως αναφέρει η γερμανική BILD η διοίκηση της Ρεάλ έχει καταλήξει ήδη στον αντικαταστάτη του. Αυτός όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ των Γερμανών δεν είναι άλλος από τον Τσάμπι Αλόνσο της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο Βάσκος τεχνικός ολοκλήρωσε μια μαγική χρονιά με τις «Ασπιρίνες» κατακτώντας αήττητος το πρωτάθλημα και το κύπελλο στη Γερμανία, φθάνοντας παράλληλα και ως τον τελικό του Europa League. Ο ίδιος θα μπορούσε ήδη να έχει αποχωρίσει από το Λεβερκούζεν για το επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρνήθηκε όμως τις προτάσεις που του έγιναν από Λίβερπουλ και Μπάγερν για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version