Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησε τον αρχηγό της
Ρεάλ Μαδρίτης

Επίσημο: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησε τον αρχηγό της

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε γνωστό πως ο Νάτσο αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 12 χρόνια!

25.06.2024 | 13:12

Δώδεκα χρόνια κοινής πορείας δεν τα λες και λίγα! Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης σε επίσημες ανακοινώσεις. Οι Μαδριλένοι έκαναν γνωστό πως αποχαιρετούν τον Νάτσο ευχαριστώντας τον για αυτή την όμορφη και άκρως πετυχημένη διαδρομή στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 34χρονος αποφάσισε μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τερματίσουν τη συνεργασία τους. Να ολοκληρώσουν τη σύμβαση και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Πιο συγκεκριμένα στην Αλ Κουάντσια που ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία.

H ανακοίνωση και το «αντίο» της Ρεάλ Μαδρίτης στον Νάτσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης ευχαρίστησε τον Νάτσο για την προσφορά του και την όμορφη διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια στη Μαδρίτη. Από μικρό παιδί έμαθε να υπηρετεί τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης. Αγωνίστηκε σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιδικά, εφηβικά και ανδρικά τμήματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατέκτησε τα πάντα με τους Μαδριλένους! Μέσα σε αυτά και έξι (!!!) Champions League! Μπορεί παραδοσιακά να μην είχε πρωταγωνιστικό ρόλο όμως πάντοτε ήταν πιστός στρατιώτης της «Βασίλισσας». Ήταν εκεί όποτε του ζητηθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να δώσει το 100% για το καλό της ομάδας. Τώρα ετοιμάζεται στα 34 του να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Να αναλάβει ρόλο πρωταγωνιστή και με την εμπειρία του να ηγηθεί της Αλ Κουάντσια στη Saudi Pro League.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version