Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Για αυτό τον θέλει η μισή Ευρώπη – Η κούρσα του Καλαφιόρι έγραψε ιστορία (vid)
EURO 2024

Για αυτό τον θέλει η μισή Ευρώπη – Η κούρσα του Καλαφιόρι έγραψε ιστορία (vid)

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι είναι το παρόν και το μέλλον της Ιταλίας!

25.06.2024 | 18:04

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας λυτρώθηκε στο… 98′ στο ματς κόντρα στην Κροατία και με την γκολάρα του Ζακάνι έγραψε το 1-1, στέλνοντας την ως δεύτερη του ομίλου στους «16» του EURO 2024, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ελβετία.

Ωστόσο, το πρόσωπο του ματς δεν είναι ο σκόρερ, καθώς ο Καλαφιόρι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και ο ηγέτης των Ιταλών. Ο 22χρονος στόπερ με την μαγική του κούρσα στο 98′ άφησε… αγάλματα τους Κροάτες και στο πιο σωστό χρονικό σημείο, είχε το μυαλό και την ποιότητα για να πασάρει στον Τζακάνι, ο οποίος σκόραρε ανενόχλητος για το 1-1.

Η.. κούρσα του Καλαφιόρι:

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Καλαφιόρι, απέδειξε για μια ακόμη φορά για ποιον λόγο θεωρείται ως ένας εκ των κορυφαίων ανερχόμενων στόπερ στον κόσμο, ενώ η Ιταλία ποντάρει πολλά πάνω του για το μέλλον…

Με αυτήν του την κίνηση στο ματς με την Κροατία, ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του. Ο σταρ της Μπολόνια έχει στα χέρια του πολλές προσφορές από ομάδες της Serie A και όχι μόνο, με την Γιουβέντους να θέλει σαν τρελή να τον αποκτήσει!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version