Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H μαγεία του Γιαμάλ που άφησε… ξερούς τους Αλβανούς (vid)
EURO 2024

H μαγεία του Γιαμάλ που άφησε… ξερούς τους Αλβανούς (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ έλαμψε ακόμη μια φορά στο EURO2024!

25.06.2024 | 10:02

Σε λίγες ημέρες (13 Ιουλίου), ο Λαμίν Γιαμάλ γίνεται 17 ετών. Όλοι οι συνομήλικοι του τελείωσαν το σχολείο και ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αυτός βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας και παίζει βασικός συμβάλλοντας τα μέγιστα στη χώρα του στο EURO2024.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Λαμίν Γιαμάλ εντυπωσίασε τους πάντες μέσα στη σεζόν παίζοντας στη Μπαρτσελόνα. Το ίδιο κάνει και στα γήπεδα της Γερμανίας, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό χάρις τα κατορθώματά του. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των «Φούριας Ρόχας», Λουίς Ντε Λα Φουέντε, προσφέρει άπλετο χρόνο συμμετοχής στον μικρό. Εκείνος αρπάζει τις ευκαιρίες από τα… μαλλιά και με τις ενέργειές του βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην ανίκητη πορεία της ομάδας του.

Διάβασε επίσης: Silent…(S)pain! (vid)

Μετά τους Κροάτες και τους Ιταλούς ήρθε η σειρά των Αλβανών να βιώσουν την εμπειρία Γιαμάλ. Ο νεαρός μάγεψε τους γείτονες με τις προσωπικές του ενέργειες βάζοντας το λιθαράκι του στην νίκη της Ισπανίας με 1-0. Χαρακτηριστική φάση ποδοσφαιρικής μαγείας από τον Γιαμάλ, αυτή του 83ου λεπτού. Ο 16χρονος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τους συμπαίκτες του. Κατέβασε με εκπληκτικό τρόπο και με ένα του άγγιγμα στη μπάλα άδειασε δύο αντιπάλους του.

Δείτε την μαγική στιγμή με πρωταγωνιστή τον Λαμίν Γιαμάλ

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version