ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: Θέλει να ανανεώσει την αμυντική της γραμμή μέσω… Ατλέτικο Μαδρίτης!
Έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη της Μπάγερν Μονάχου ο Κομπανί!
«Μπράβο στον Ζακάνι… Έχει τη γυναίκα με τα πιο ωραία και ψεύτικα βυζ@@» (pics)
Η Ρεάλ ενδέχεται να διώξει τον φετινό της «ήρωα»!
Μπαρτσελόνα: Δεν ζητά πολλά ο Φλικ – Ο «έρωτας» του Γερμανού
Μπάγερν: Αισιοδοξία για την μεταγραφή που χάλασε πέρσι στην… εκπνοή!
Ο Ντόβμπικ επιστρέφει στην Ισπανία αλλά όχι για τη Χιρόνα!
Αποθεώστε τον – Το στατιστικό του Μέσι που… κάνει πλάκα σε EURO και Copa America!
Τα τρία «διαμάντια» που έχει ξεχωρίσει η Ίντερ!
Πραγματική αγάπη στη Ρεάλ – «Όταν φύγω, θα αποσυρθώ! Δεν πάω σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα»
EURO: Οι τέσσερις σταρ που χάνουν τα ματς των «16» για… ανόητες κίτρινες (vid)
Ο Γκουντογκάν πλήγωσε την Μπαρτσελόνα: «Ρεάλ ο κορυφαίος σύλλογος της 10ετιας»
Μπαπέ, έτσι σε… «αδειάζει» η Παρί – Κατέληξε στον αντικαταστάτη του!
«Χάλια» ατμόσφαιρα στην Αγγλία – Ο Σκόουλς είπε την αλήθεια και… πόνεσε (pic)
Βραζιλιάνος μύθος καλεί τον Νεϊμάρ – «Έλα στο Λονδίνο! Οι οπαδοί μας θα τρελαθούν»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Η Γαλλία πρέπει να αλλάξει πολλά, αλλιώς… (vid)

Η Γαλλία πραγματοποίησε ακόμη μία μέτρια εμφάνισή της στο Euro της Γερμανίας, μένοντας στο 1-1 με την Πολωνία του Λεβαντόφσκι.

Η Γαλλία πρέπει να αλλάξει πολλά, αλλιώς… (vid)

Η Γαλλία έχει ένα από τα καλύτερα και πιο ποιοτικά ρόστερ στο Euro της Γερμανίας. Αλλά δεν πατάει καλά στα πόδια της. Δεν πείθει. Δεν δείχνει να μπορεί να σημειώσει γκολ, παρά την όποια ενημερότητα έχει!

Οι «τρικολόρ» ήταν εκείνοι που είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν, μα έμειναν στο 1-1 με την Πολωνία που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας σαν λάφυρο από την πορεία της στα γήπεδα της Γερμανίας, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

H Γαλλία σε τρία ματς του ομίλου έχει σημειώσει όλα κι όλα δύο γκολ (το ένα αυτογκόλ και το άλλο με πέναλτι) και δείχνει ότι πρέπει να αλλάξει πολλά αν και εφόσον θέλει να φτάσει ψηλά και μέχρι εκεί που υπολογίζουν όλοι, σύμφωνα με τη δυναμική της και την ποιότητά της.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Γαλλία ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, οι παίκτες του Ντεσάν όχι μόνο δεν βιαζόντουσαν αλλά έδιναν τη μία πάσα μετά την άλλη με πολλή μικρή ταχύτητα. Κάτι που όπως ήταν λογικό και επόμενο επηρέασε αρκετά την ανάπτυξη της ομάδας. Από την άλλη η Πολωνία δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από το τουρνουά με άδεια χέρια, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη αποκλειστεί.

Έτσι, ο Λεβαντόφσκι και η παρέα του έμπαιναν πολύ δυνατά σε κάθε φάση και έπαιζαν σαν να μην υπάρχει… αύριο. Η άμυνα της Πολωνίας ήταν πολύ καλή με τους Γάλλος να βρίσκουν ελάχιστους χώρους, παρά το γεγονός ότι στα άκρα ήταν ο Μπαπέ και ο Ντεμπελέ. Από την άλλη όσες φάσεις δημιούργησαν οι «τρικολόρ» της έχασαν! Με τις πιο χαρακτηριστικές να είναι μία του Ερναντές στην αρχή και ένα σουτ του Μπαπέ στο 20′. Η καλύτερη στιγμή της Πολωνίας ήρθε στο 33′ με κεφαλιά του Λεβαντόφσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έγιναν λίγο περισσότερο επιθετικές. Σε αυτό συνέβαλλαν και οι πολλές αλλαγές που έγιναν. Ωστόσο, η Γαλλία παρά την υπεροχή της είχε φάσεις, αλλά αυτές δεν έμπαιναν στα δίχτυα του Κουσπάρσκι. Εν τέλει ο Μπαπέ από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Πολωνό κίπερ για το 1-0 στο 56′. Η απάντηση της Πολωνίας ήρθε στο 75′ με τον Λεβαντόφσκι, όπου στο πρώτο πέναλτι αστόχησε και δόθηκε επανάληψη και τότε ήταν που νίκησε τον Μενιάν.

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος με τη Γαλλία να τερματίζει στη δεύτερη θέση του ομίλου της και την Πολωνία να… χαιρετάει.
















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ