Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μεγαλοπρεπές άκυρο στην Τσέλσι, οδεύει στην Μπάγερν ο Ολίσε
Τσέλσι

Μεγαλοπρεπές άκυρο στην Τσέλσι, οδεύει στην Μπάγερν ο Ολίσε

Μια ανάσα από μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου.

25.06.2024 | 10:47

Μέχρι πριν λίγες ώρες τα διεθνή ρεπορτάζ έστελναν τον Μάικλ Ολίσε στην Τσέλσι! Τώρα όμως το σκηνικό άλλαξε και ο ταλαντούχος επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του μέσω της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί είχαν με τη σειρά τους δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή των «Αετών». Είχαν τις πιθανότητές τους όμως και οι ίδιοι πίστευαν μέσα τους πως ο Ολίσε θα παρέμεινε στο Λονδίνο και θα κατέληγε στην Τσέλσι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

O 22χρονος όμως ξάφνιασε τους πάντες και άφησε στα κρύα του λουτρού την Τσέλσι! Ο Ολίσε θέλει να προχωρήσει στην καριέρα του. Θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και θα το κάνει μέσω της Μπάγερν Μονάχου. Το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Κρίσταλ Πάλας τα έχει βρει ήδη σε όλα με τη διοίκηση της Μπάγερν! Το συμβόλαιό του θα είναι 5ετες και θα έχει – όπως όλα δείχνουν – θέση βασικού στα πλάνα του Βίνσεντ Κομπανί.

Διάβασε επίσης: Αυξάνονται οι πιθανότητες φυγής του Κίμιχ από την Μπάγερν – Τα πέντε μεγαθήρια που τον διεκδικούν

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου πρέπει να θεωρείται ο Μάικλ Ολίσε

Η μεταγραφή βρίσκεται προ των πυλών με τις δύο ομάδες να οδεύουν σε συμφωνία. Η Μπάγερν Μονάχου βγάζει περίπου 55 εκατομμύρια ευρώ από τον… κουμπαρά της και τα προσφέρει στους «Αετούς». Ο Ολίσε μοιάζει βέβαιο πως διάλεξε Μπάγερν για τον λόγο πως θέλει την νέα σεζόν να αγωνιστεί στο Champions League. Ξέρει επίσης πως οι Βαυαροί μπορούν να του εγγυηθούν τίτλους και διακρίσεις εντός Γερμανίας κάτι που στην Τσέλσι μοιάζει… χλωμό!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version