Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τσαλχάνογλου τρέλανε τους Ultras της Ίντερ με το όχι στην Μπάγερν!
Ίντερ

Ο Τσαλχάνογλου τρέλανε τους Ultras της Ίντερ με το όχι στην Μπάγερν!

Η Curva Nord του Μιλάνου συνεχάρη τον Χακάν Τσαλχάνογλου για την αφοσίωσή του στην Ίντερ.

25.06.2024 | 20:05

Οι ultras της Ίντερ, η Curva Nord όπως τους λένε στο Μιλάνο ευχαρίστησαν δημόσια τον Χακάν Τσαλχάνογλου για την απόρριψη του ενδιαφέροντος της Μπάγερν Μονάχου. «Σε αντίθεση με άλλους που ακολουθούν τα χρήματα, εσύ επιλέξατε την αγάπη», του είπαν!

Ο Τούρκος διεθνής μέσος είχε γίνει αντικείμενο εικασιών για το μέλλον του, με δημοσιεύματα σε γερμανικά και τουρκικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι μια προσφορά έως και 70 εκατομμυρίων ευρώ ήταν στα σκαριά. Ο ίδιος έκλεισε τουλάχιστον ένα μέρος της συζήτησης επιμένοντας ότι ήταν «εξαιρετικά χαρούμενος» στην Ίντερ και δεν είχε σκοπό να φύγει.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Αυτό αντιμετωπίστηκε με χαρά και ευγνωμοσύνη από την ομάδα ultras της Curva Nord. «Χακάν Τσαλχάνογλου, ξέραμε τι είδους άνθρωπος ήταν και σήμερα πήραμε την επιβεβαίωση! Σε αντίθεση με άλλους που ακολούθησαν τον Θεό του Χρήματος, επέλεξες την αγάπη των ανθρώπων σου και αυτά τα χρώματα που νιώθεις  ότι είναι δικά σου! Οι πράξεις πάντα προηγούνται των λέξεων. Τώρα που είσαι μαζί μας. Είδωλο!»

Ο Τούρκος διεθνής βρίσκεται στο EURO 2024 με την ενδεκάδα του Βιντσένζο Μοντέλα, αλλά βρήκε χρόνο για να σχολιάσει τις φήμες της Μπάγερν Μονάχου. Ο 30χρονος χαφ υπέγραψε πέρσι νέο συμβόλαιο με την Ίντερ έως τον Ιούνιο του 2027, έχοντας εντάξει ως ελεύθερος από την αντίπαλη Μίλαν το καλοκαίρι του 2021. Ήταν καθοριστικός για την κατάκτηση του Σκουντέτο φέτος με τους «νερατζούρι» και του Supercoppa Italiana, σκοράροντας 15 γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ σε 40  παιχνίδια αυτή τη σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version