Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι Ισπανοί πίκραναν την Αλβανία, πίκραναν και την Μαρίνα Βιόλτσα (pics)
EURO 2024

Οι Ισπανοί πίκραναν την Αλβανία, πίκραναν και την Μαρίνα Βιόλτσα (pics)

Η Αλβανία έμεινε εκτός συνέχειας του EURO2024! Θα μας λείψει η πανέμορφη Μαρίνα Βιόλτσα!

25.06.2024 | 11:06

Εξαρχής έμοιαζε με ανυπέρβλητο εμπόδιο! Η Αλβανία όμως είχε τις πιθανότητές της και ήθελαν να τις εξαντλήσει. Η ομάδα του Σιλβίνιο πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για τη νίκη επί της πανίσχυρης Ισπανίας όμως δεν τα κατάφερε. Γνώρισε την ήττα με 1-0 από τους «Φούριας Ρόχας» και μοιραία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EURO2024 τερματίζοντας στην τελευταία θέση στον όμιλο του… θανάτου με Ιταλία και Κροατία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Παρόλα αυτά άπαντες υποκλινόμαστε στην Αλβανία. Μια ομάδα που τρύπησε πολλές φορές το ταβάνι της φέτος. Βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό. Παρουσίασε εξαιρετική εικόνα και στα τρία παιχνίδια του ομίλου της με Ιταλία, Κροατία και Ισπανία. Μπορεί να πήρε μόνο έναν βαθμό αυτόν απέναντι στους Κροάτες όμως έβγαλε το… λάδι σε όλους τους αντιπάλους της στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το μέλλον.

Διάβασε επίσης: H μαγεία του Γιαμάλ που άφησε… ξερούς τους Αλβανούς (vid)

Στεναχωρήθηκε η πανέμορφη Μαρίνα Βιόλτσα

Όπως και να χει όμως οι Αλβανοί μέχρι και την τελευταία στιγμή πίστευαν στο θαύμα και οι Ισπανοί τους το στέρησαν και τους στεναχώρησαν. Ανάμεσα στα θλιμμένα πρόσωπα και αυτό της παρουσιάστριας της εκπομπής του EURO2024 στην αλβανική τηλεόραση, Μαρίνα Βιόλτσα.

Πρόκειται για πρώην χορεύτρια και μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την παρουσίαση και μετρά 1,4 εκατομμύρια followers στο Instagram. Μάλιστα, είναι παντρεμένη με τον Κοσοβάρο ράπερ Ghetto Geasy, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version