Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θα τρελάνει το Νησί η Άρσεναλ – Φουλάρει για την απόκτηση του Μπακαγιόκο
Άρσεναλ

Θα τρελάνει το Νησί η Άρσεναλ – Φουλάρει για την απόκτηση του Μπακαγιόκο

Ο Μίκελ Αρτέτα αναζητά νέο εξτρέμ για την ενδεκάδα της Άρσεναλ. Τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη δουλειά του Σάκα στην απέναντι πλευρά.

25.06.2024 | 14:19

Φυσικό και επόμενο να μην σταματούν τα μεταγραφικά σενάρια για την Άρσεναλ! Μετά από μια εξαιρετική πορεία που την έφερε στη 2η θέση της Premier League και κοντά στον τίτλο, φέτος η λονδρέζικη ομάδα θα επιδιώξει το επόμενο βήμα. Οι «Κανονιέρηδες» θέλουν να χτίσουν πάνω στην πετυχημένη τους πορεία και με τα σωστά υλικά να φτιάξουν την ομάδα που του χρόνου θα σηκώσει το πρωτάθλημα στο Νησί.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει εντοπίσει τις θέσεις όπου θα ήθελε η ομάδα του να ενισχυθεί! Ο Ισπανός επιζητά παίκτης με προσωπικότητα και ταλέντο. Ο παρακάτω είναι ακριβώς ο άνθρωπος που χρειάζεται. Το σημερινό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Eduardo Hagn, αναφέρει πως οι Λονδρέζοι κοιτούν σοβαρά την περίπτωση του εξτρέμ της PSV, Τζόναθαν Μπακαγιόκο.

Διάβασε επίσης: Ράκος ο Λούκα Μόντριτς: «Το ποδόσφαιρο μας φέρθηκε πολύ σκληρά»

Η Άρσεναλ επικεντρώνεται στην περίπτωση του ταλαντούχου Μπακαγιόκο

Ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στα τελικά του EURO2024 και στην αποστολή του Βελγίου, ολοκλήρωσε μια εκπληκτική σεζόν στα ολλανδικά γήπεδα. Μια γεμάτη χρονιά που τον έκανε πρωταθλητή και έναν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της σεζόν στην Eredivisie μετρώντας 33 συμμετοχές εννέα τέρματα και δώδεκα ασίστ. Ο Μπακαγιόκο κατάφερε να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή του. Να μπει στα… παπούτσια του Τσάβι Σίμονς και να καλύψει επάξια το κενό του.

Ο 21χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την PSV ως το καλοκαίρι του 2026. Η Άρσεναλ είναι μέσα στις ομάδες που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν. Για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να έρθει πρώτα σε συμφωνία με τους Ολλανδούς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version