ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κομπανί κάνει… τάματα για να είναι έτοιμος για το Champions League o Κέιν
Νίκο Παζ: Έφυγε το καλοκαίρι και ήδη θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ
Λαουτάρο: «Ζωτικής σημασίας το να σκοράρω αλλά κάνω ό,τι χρειάζεται η Ίντερ»
Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Ουδεμία νικήτρια στο Μόναχο, μα μια άξιζε τη νίκη
«Κατασπάραξε» τους «Λύκους» και… πάτησε κορυφή η Λίβερπουλ
Στην κορυφή η Γιουβέντους: Κυρία στη Γένοβα με τριάρα και διπλό Βλάχοβιτς (vid)
Γουλβς – Λίβερπουλ: Έχασαν τα άχαστα Σζομποσλάι και Σαλάχ, γκολ και… χαζομάρα ο Κονατέ! (vid)
Ολυμπιακός: Επίσημο του Γιαζίτσι! (pics)
Παίκτης της Τσέλσι για Πάλμερ: «Είσαι μέτριος και… τίποτα παραπάνω» (pic)
Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν: Γκολάρες οι μέσοι Άντριχ και Πάβλοβιτς, 1-1 το ντέρμπι (vids)
«Κόλλησε» την μπάλα ο Μουζιάλα και… ξεχαρβάλωσε για πλάκα την άμυνα της Λεβερκούζεν! (vid)
Όσιμεν… μαγεία και γκολ σκέτη αλητεία! (vid)
Έτσι ο γίγαντας Τροσάρ έγραψε happy end στο παραμύθι με την… πονηρή αλεπού! (vid)
Στην Άρσεναλ αρέσουν τα θρίλερ, αλλά πιο πολύ η… κορυφή! (vid)
Σημαιοφόρος και… 4ασφαιρος Πάλμερ οδηγεί την ωραία Τσέλσι (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
EURO 2024

Τι είχες Σερβία, τι είχα πάντα! (vid)

Μέτριο παιχνίδι, μέτριο θέαμα, 0-0 ανάμεσα σε Δανία - Σερβία και οι Βαλκάνιοι... σπίτι τους!

Τι είχες Σερβία, τι είχα πάντα! (vid)

Με αυτή την εικόνα δεν θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο η Σερβία από τη τελευταία θέση στον όμιλό της. Οι Βαλκάνιοι αντί να πιέσουν τους Δανούς έκατσαν πίσω και περίμεναν τον μαρτυρικό τους θάνατο! Μοιραία το 0-0 έφερε τη Δανία στην επόμενη φάση και τη Σερβία σπίτι της!

Το ματς

Δανία κόντρα στην Σερβία! Δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου! Οι μεν Δανοί πήγαν στην Αλιάνζ Αρένα του Μονάχου έχοντας το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Η δε Σερβία ήξερε πριν τη σέντρα πως το αποψινό παιχνίδι ήταν παιχνίδι επιβίωσης. Οι Βαλκάνιοι επιζητούσαν νίκη και μόνο νίκη για την πρόκριση στην νοκ άουτ φάση του EURO2024. Ήξεραν ωστόσο πως το έργο τους δεν θα ήταν καθόλου εύκολο καθώς απέναντί τους έβρισκαν ένα εξαιρετικό σύνολο γεμάτο ποδοσφαιριστές με ταλέντο και εμπειρία από αυτές τις διοργανώσεις.

 


Στο πρώτο ημίχρονο η Δανία ήταν αυτή που είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Οι τυπικά γηπεδούχοι κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους, δημιούργησαν φάσεις όμως καμία δεν βρήκε τον πολυπόθητο στόχο και τα δίχτυα του Ράικοβιτς. Η Σερβία από την άλλη παρέμεινε παθητική στα πρώτα 45 λεπτά. Περίμενε με υπομονή πίσω από τη μπάλα μια στιγμή, μια αντεπίθεση που θα την έφερνε στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις. Τελικά αυτή δεν ήρθε ποτέ και με συνδυασμό τα κακά τελειώματα των Δανών το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο ήρθε απολύτως φυσιολογικά.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν άλλαξε! Η Δανία ήταν και πάλι αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτή που έψαχνε περισσότερο το γκολ που θα άνοιγε το σκορ και θα την έφερνε σε θέση οδηγού στο ματς. Η Σερβία συνέχισε να αμύνεται και να περιμένει τη στιγμή της. Αυτή ήρθε στο 55′ με τον Γιόβιτς να πατάει περιοχή και τον Βέστεγκααρντ να στέλνει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της Δανίας. Το αυτογκόλ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Σέρβους όμως ένα λεπτό μετά ακυρώθηκε καθώς στο ξεκίνημα της φάσης υπήρχε οφσάιντ.

Όσο κυλούσε ο χρόνος και το 0-0 παρέμενε η Σερβία ήξερε πως μια φάση θα της χάριζε τη νίκη – πρόκριση! Οι Σέρβοι ανακάτεψαν την τράπουλα και στο τελευταίο μέρος του αγώνα έπαιξαν φουλ επίθεση με τρεις φορ και έναν επιτελικό μέσο. Στο 80′ ο Μίτροβιτς ζήτησε πέναλτι μετά την ανατροπή του στη μεγάλη περιοχή όμως ο διαιτητής δεν έδωσε ποτέ την εσχάτη των ποινών αντιθέτως του έδωσε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στο φινάλε αν και περιμέναμε να δούμε τους Σέρβους να πιέζουν, δεν το είδαμε ποτέ! Μοιραία το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε!

 





Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ