ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: Θέλει να ανανεώσει την αμυντική της γραμμή μέσω… Ατλέτικο Μαδρίτης!
Έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη της Μπάγερν Μονάχου ο Κομπανί!
«Μπράβο στον Ζακάνι… Έχει τη γυναίκα με τα πιο ωραία και ψεύτικα βυζ@@» (pics)
Η Ρεάλ ενδέχεται να διώξει τον φετινό της «ήρωα»!
Μπαρτσελόνα: Δεν ζητά πολλά ο Φλικ – Ο «έρωτας» του Γερμανού
Μπάγερν: Αισιοδοξία για την μεταγραφή που χάλασε πέρσι στην… εκπνοή!
Ο Ντόβμπικ επιστρέφει στην Ισπανία αλλά όχι για τη Χιρόνα!
Αποθεώστε τον – Το στατιστικό του Μέσι που… κάνει πλάκα σε EURO και Copa America!
Τα τρία «διαμάντια» που έχει ξεχωρίσει η Ίντερ!
Πραγματική αγάπη στη Ρεάλ – «Όταν φύγω, θα αποσυρθώ! Δεν πάω σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα»
EURO: Οι τέσσερις σταρ που χάνουν τα ματς των «16» για… ανόητες κίτρινες (vid)
Ο Γκουντογκάν πλήγωσε την Μπαρτσελόνα: «Ρεάλ ο κορυφαίος σύλλογος της 10ετιας»
Μπαπέ, έτσι σε… «αδειάζει» η Παρί – Κατέληξε στον αντικαταστάτη του!
«Χάλια» ατμόσφαιρα στην Αγγλία – Ο Σκόουλς είπε την αλήθεια και… πόνεσε (pic)
Βραζιλιάνος μύθος καλεί τον Νεϊμάρ – «Έλα στο Λονδίνο! Οι οπαδοί μας θα τρελαθούν»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
FACE CONTROL

Το alter ego του Βινίσιους όταν φορά τη φανέλα της Βραζιλίας!

Σαν να μεταμορφώνεται ο Βινίσιους Τζούνιορ όταν έρχεται η ώρα να παίξει με την Εθνική Βραζιλίας. Μόνο που δεν το λέμε για καλό...

Το alter ego του Βινίσιους όταν φορά τη φανέλα της Βραζιλίας!

Το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης ακούει στο όνομα Βινίσιους Τζούνιορ. Ο «Βίνι» όπως γράφει η φανέλα του έχει διαπρέψει τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της «βασίλισσας». Έχει σκοράρει σε δυο τελικούς Champions League τα τελευταία τρία χρόνια. Το 2022 κόντρα στη Λίβερπουλ στο Παρίσι και φέτος κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Λονδίνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως ο 23χρονος σούπερ σταρ είναι ο ίδιος παίκτης όταν καλείται να παίξει για την Εθνική του ομάδα. Στη Βραζιλία βγάζει έναν άλλο εαυτό. Κι όπως έχει τραγουδήσει ο μέγιστος Νότης Σφακιανάκης, «ο άλλος μου εαυτός, αυτός μονάχα αυτός με τυραννάει. Ο άλλος μου εαυτός, σαν ύπουλος εχθρός με πολεμάει…» Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον Βραζιλιάνο επιθετικό όταν παίζει με το εθνόσημο στο στήθος του.




Ολιγωρεί ο Βινίσιους με τη θεόβαρη φανέλα της «Σελεσάο»

Διεθνής για πρώτη φορά από τις 11 Σεπτεμβρίου 2019 με την ανδρική ομάδα της Βραζιλίας ο Βινίσιους. Έκτοτε σε 31 εμφανίσεις μετρά μόλις τρία γκολ και πέντε ασίστ… Άφαντος στα μεγάλα ματς με τη «Σελεσάο», ο κόσμος της οποίας περιμένει πάρα πολλά πια από αυτόν. Εκείνος είναι το μεγάλο αστέρι της βραζιλιάνικης εθνικής ομάδας. Εκείνος καλείται να πρωταγωνιστήσει, να «βγάζει το φίδι από την τρύπα» όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

Αναμφίβολα η φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας είναι η πιο «βαριά» στον κόσμο. Η «Σελεσάο» είναι αυτή με τα περισσότερα Παγκόσμια Κύπελλα, πέντε στον αριθμό. Όποιος φορά τη φανέλα με το CBF στο στήθος πρέπει να τα δίνει όλα. Η Βραζιλία έχει φανατικούς οπαδούς στα πέρατα του κόσμου. Δεν την υποστηρίζουν μόνο Βραζιλιάνοι. Θρύλοι του ποδοσφαίρου ήταν και είναι Βραζιλιάνοι, εκεί είναι η Μέκκα του αθλήματος. Coppa America: il Brasile di Vinicius Jr inciampa al debutto con Costa Rica  | Diretta.it

Όλοι αυτοί οι μύθοι, ο Πελέ, ο Ρονάλντο, ο Ριβάλντο, ο Ροναλντίνιο, ο Κακά, ο Καφού, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Ρομάριο, ο Σόκρατες… Θα βάλουμε και τον Νεϊμάρ ως ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας της Βραζιλίας. Όλοι αυτοί έχουν κληροδοτήσει την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας στον Βινίσιους και την παρέα του. Μέχρι στιγμής λοιπόν, ο «Βίνι» δεν είναι έτοιμος να σηκώσει ένα ολόκληρο έθνος στις πλάτες του.

Έχει μάλιστα να σκοράρει από τις 17 Ιουνίου 2023 με τη Βραζιλία, σε ένα φιλικό με τη Γουϊνέα (4-1)! Σε επίσημο ματς έχει να πετύχει γκολ από τους «16» του Mundial του Κατάρ με αντίπαλο τη Νότια Κορέα (4-1). Ενώ το πρώτο του γκολ το είχε σημειώσει στις 25/3/22 σε προκριματικά Mundial με τη Χιλή (4-0). Τελευταία του αναμέτρηση ως τώρα το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα στην πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Copa America 2024. Βγήκε ως αλλαγή στο 69′ για να μπει ο Έντρικ, με το ματς να λήγει 0-0… Δεν είναι συγκομιδή αυτή ως τώρα για τον «Βίνι», κακά τα ψέματα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ