Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρία μεγαθήρια φλερτάρουν με την ευκαιρία του καλοκαιριού
Μπάγερν Μονάχου

Τρία μεγαθήρια φλερτάρουν με την ευκαιρία του καλοκαιριού

Η Μπάγερν βγάζει στο... σφυρί τον πολυτάλαντο και έμπειρο πια Κίνγκσλει Κομάν!

25.06.2024 | 11:51

Μπορεί τα μάτια όλων να είναι στραμμένα στο EURO και στα γήπεδα της Γερμανίας όμως οι σύλλογοι δε σταματούν να σκανάρουν την αγορά αναζητώντας τις φετινές τους μεταγραφικές προσθήκες. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται μεγάλες αλλαγές στα ρόστερ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Παίκτες που θα αποχωρήσουν και άλλοι που θα πάρουν μεταγραφή ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Πηγαίνοντας πιο ειδικά, στην Μπάγερν Μονάχου, η έλευση του Βίνσεντ Κομπανί στην θέση του προπονητή αναμένεται να επιφέρει αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας. Οι Βαυαροί θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν όλα τα θέλω του νέου τους τεχνικού. Να αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί και να προχωρήσουν σε αποδεσμεύσεις παικτών που ο Βέλγος δεν υπολογίζει στα βασικά του πλάνα.

Διάβασε επίσης: Μεγαλοπρεπές άκυρο στην Τσέλσι, οδεύει στην Μπάγερν ο Ολίσε

Ο Ολίσε… στέλνει τον Κόμαν στην μεταγραφική αγορά

Η όπως όλα δείχνουν μεταγραφή του Μάικλ Ολίσε δημιουργεί ντόμινο εξελίξεων στην Μπάγερν! Ο 22χρονος έρχεται στο Αλιάνζ Αρένα και όπως είναι φυσιολογικό δημιουργεί ανασφάλεια σε άλλα αστέρια που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Όπως για παράδειγμα ο Κίνγκσλει Κομάν. Ο Γάλλος διεθνής όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ του SkySports βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Μπάγερν. Οι Βαυαροί θεωρούν πως δεν έχουν να κερδίσουν κάτι περισσότερο από τον 29χρονο επιθετικό και τον τοποθετούν στη μεταγραφική τους λίστα.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και μια ομάδα της Premier League (δεν γίνεται γνωστό το όνομά της) ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ. Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο υπολογίζεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Ένα πολύ καλό ποσό. Ένα ποσό ευκαιρία για το ταλέντο και την εμπειρία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version