Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ακόμα και με το… ζόρι πέρασε το Βέλγιο! (vids)
EURO 2024

Ακόμα και με το… ζόρι πέρασε το Βέλγιο! (vids)

Σε ακόμη ένα ματς το Βέλγιο ήταν καλύτερο, όμως, ζορίστηκε και έμεινε στο 0-0 με την Ουκρανία, αλλά, συνεχίζει στο Euro.

26.06.2024 | 21:01

Το Βέλγιο έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Παρόλα αυτά και παρά τις φάσεις που παράγει δεν μπορεί με τίποτα να σκοράρει. Ακόμη και όταν το κάνει αυτό ζορίζεται πάρα πολύ!

Ακόμη και έτσι, όμως, οι παίκτες του Τεντέσκο ήταν εκείνοι που με το 0-0 κόντρα στην Ουκρανία πέρασαν στην επόμενη φάση του Euro. Στα νοκ- άουτ ο Κέβιν Ντε Μπρούιν και η παρέα του θα βρουν το μεγάλο φαβορί του τουρνουά. Τη Γαλλία!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το Βέλγιο ήταν εκείνο που είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση. Με οδηγό τον Ντε Μπρούιν και από κοντά τους Ονάνα, Τροσάρ και Λουκάκου οι Βέλγοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ. Ναι μεν ήταν πιο ήρεμοι -σε βαθμολογικό κομμάτι- από τους Ουκρανούς. Ωστόσο, ήθελαν τη νίκη και το έδειχναν. Μόλις στο 9′ ο Ντε Μπρούιν έβγαλε τετ- α- τετ τον Λουκάκου, όμως, αυτός έκανε ένα πολύ κακό τελείωμα με τον Τρουμπίν να τον νικάει κατά κράτος.

Η Ουκρανία είχε μείνει πίσω. Οι παίκτες του Ρεμπρόφ έδειχναν ότι ήθελαν να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση όταν το Βέλγιο δεν θα ήταν καλά οργανωμένο στην άμυνα. Αλλά αυτό δεν ήταν τόσο απλό, ούτε τόσο εύκολο. Στο 33′ ο Ντε Μπρούιν με απευθείας εκτέλεση φάουλ από δύσκολη γωνία προσπάθησε να πιάσει στον ύπνο τον Ουκρανό κίπερ. Αλλά ο Τρουμπίν είδε την μπάλα να καταλήγει, έστω και για λίγο έξω! Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 0-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο τα δεδομένα δεν άλλαξαν κατά πολύ. Το Βέλγιο ήταν εκείνο με την κατοχή της μπάλας και την Ουκρανία που προσπαθούσε να βρει χώρους σε μερικές αντεπιθέσεις της. Οι Ουκρανοί ήταν πιο ψηλά σε σχέση με τον πρώτο ημίχρονο, άλλωστε ήταν αυτοί που ζήταγαν πάση θυσία ένα γκολ. Αλλά όσες φορές ο Ντόβμπικ ήταν σε καλή θέση για ανάλογο τελείωμα μπροστά του ήταν ο Φαές, όπου τον έκλεισε υπέροχα δύο φορές. Το Βέλγιο δεν είχε τόσες τελικές όσες στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτό έκανε την Ουκρανία να αποκτήσει ψυχολογία και να πιστέψει ακόμη περισσότερο ότι μπορεί να κάνει ζημιά στους Βέλγους. Οι παίκτες του Τεντέσκο ήταν, όμως, συγκεντρωμένοι. Κάτι που φάνηκε στο 77′ όταν ο Μαλινόφσκι με απευθείας εκτέλεση φάουλ παραλίγο να σκοράρει το γκολ του Euro. Όμως, ο Καστέλς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα. Τα τελευταία λεπτά η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω και είχε έναν άγριο ρυθμό το παιχνίδι. Αλλά το ματς έμεινε στο 0-0. Κάτι που έδωσε στο Βέλγιο την πρόκριση με την Ουκρανία να μένει εκτός συνέχειας!













Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version