Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τσέλσι συμφώνησε για μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα!
Τσέλσι

Η Τσέλσι συμφώνησε για μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα!

Η Τσέλσι φαίνεται πως έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία για μία αρκετά σημαντική προσθήκη αυτό το καλοκαίρι.

26.06.2024 | 20:39

Η Τσέλσι φέρεται να έχει καταλήξει σε κατ’ αρχήν συμφωνία όσον αφορά τους προσωπικούς όρους με τον πολλά υποσχόμενο νεαρό επιθετικό Μαρκ Γκίου, ο οποίος πρόκειται να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να υπογράψει στους «Μπλε» με συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών, και με οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο. Αυτό αποκαλύπτει η «Athletic», η οποία υπογραμμίζει πως οι προσωπικοί όροι του συμβολαίου έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το συμβόλαιο του Γκίου με την Μπαρτσελόνα περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να καταβάλει εφάπαξ. Παρά και τα φορολογικά έξοδα αυτής της κίνηση, η Τσέλσι είναι σε θέση να δώσει αυτό το ποσό και να κάνει δικό της τον παίκτη.

Η Τσέλσι «κλείνει» τον Γκίου

Ο Γκίου έχει συζητήσει με αρκετούς άλλους συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Μπάγερν Μονάχου, η Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει δείξει προτίμηση στην Τσέλσι. Εφόσον δεν υπάρξουν απρόβλεπτα προβλήματα κατά τις τυπικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν, όπως οι ιατρικές εξετάσεις, ο παίκτης  είναι έτοιμος να γίνει το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι.

Η μεταγραφή αυτή ευθυγραμμίζεται με τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της Τσέλσι να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα επενδύοντας σε πολλά υποσχόμενους νέους παίκτες που μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στη μελλοντική επιτυχία του συλλόγου. Η δυνητική προσθήκη του Γκίου στην ομάδα υπογραμμίζει τη δέσμευση της Τσέλσι να επενδύσει σε «διαμάντια» και να προσπαθήσει να φτιάξει μία ομάδα που για πολλά χρόνια θα είναι στην κορυφή τόσο της Αγγλίας όσο και της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Πανέξυπνη κίνηση της Τσέλσι με σούπερ επιθετικό που κοστίζει… ψίχουλα για τα δεδομένα της!

Πλέον, φαίνεται πως απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες και έπειτα η Τσέλσι θα κάνει δικό της τον νεαρό παίκτη της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αναμένεται να λάβει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στους «Μπλε».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version