Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κριστιάνο και Μέσι δεν σκοράρουν ούτε με… αίτηση! (stats)
Home Page

Κριστιάνο και Μέσι δεν σκοράρουν ούτε με… αίτηση! (stats)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι έχουν κάποια προβλήματα όσον αφορά το σκοράρισμα σε Euro και Copa America αντίστοιχα!

26.06.2024 | 16:44

O Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι απλά οι καλύτεροι παίκτες των τελευταίων ετών. Αλλά δύο προσωπικότητες που άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν το στίγμα τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως κάνουν εδώ και περίπου 20 χρόνια!

Η επιρροή τους μεγάλη. Όπως και οι απαιτήσεις που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους. Ναι μεν έχουν τα χρονάκια τους, όμως, συνεχίζουν να συναρπάζουν τα πλήθη με όλα όσα κάνουν όταν η μπάλα πάει στα πόδια τους. Ο ένας όντας στη Σαουδική Αραβία και άλλος κάνοντας πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ: Η απίθανη ιστορία του Ίλιτς έκανε μέχρι και τον πιο σκληρό μέσο της Αγγλίας να τον αποθεώσει!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι πλέον είναι 39 και 37 ετών αντιστοίχως. Θα ήταν παράλογο να βλέπουμε τα ίδια από εκείνους, όπως πριν από δέκα χρόνια. Όπως είναι παράλογο το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν σημειώσει ούτε ένα γκολ σε Euro και Copa America. Παρόλα αυτά παραμένουν σημαντικοί για την Αργεντινή και την Πορτογαλία.

Ο Μέσι έχει δύο ασίστ στο ματς με τον Καναδά και ο Κριστιάνο μία τελική πάσα κόντρα στην Τουρκία που έγινε viral με τον τρόπο που την έδωσε! Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δύο μαζί έχουν κάνει από 16 σουτ με τον καθένα να έχει αγωνιστεί σε δύο ματς στους ομίλους (για την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο).

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι: Ακόμα και όταν δεν σκοράρουν είναι σημαντικοί!

Σίγουρα το γκολ είναι τα… πάντα στο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά όταν μιλάμε για παίκτες, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η παρουσία τους και μόνο στον αγωνιστικό χώρο είναι αρκετή, ώστε να φέρει προβλήματα στους αντίπαλους παίκτες. Ακόμα και στους καλύτερους αμυντικούς.

Ακόμα και εκείνες τις ημέρες που δεν σκοράρουν μπορούν να κάνουν ζημιά με άλλους τρόπους. Κάτι που από μόνο του λέει τόσα πολλά!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version